Aktywne Wpisy

Srasklacz +136
źródło: 1000011164
Pobierz
Marple +90
Ja pierdziele. Powiem wam, że ilość pracy przy pierogach wydaje mi się niewspółmierna do efektu. No, ale jak wszyscy tak lubią, to wziąłem się do roboty i po czterech godzinach się udało. Więc proszę, ruskie pierogi z cybulką. #gotujzwykopem #pierogiboners #zalesie
źródło: 1000064538
Pobierz

@rybsonk: Jezus nie żyje. Nie wiedziałeś?
@czynastolatek: Dobrowolna religia i normalny, kompetentny człowiek we władzy wykonawczej.
U Was to co kandydat to program XD Jezus królem Polski i nierozerwalne małżeństwo, ale bez religii w szkołach. Już widzę jak Braun to popiera
@venividi: Nie ma takiej opcji do wyboru. Lewaki już się o to postarały.
Korwin: słodzi herbatę
Papież: pije yerbę
:OOOOOOOOOOO
@czynastolatek: nie, nic o konfederacji nie pisałem. Pisze się "wydmuszce".
W Państwie Polskim panuje Prawo, którego wiecznym źródłem i nienaruszalną podstawą są: przyrodzona wolność oraz niezbywalna godność osoby ludzkiej, naturalny porządek rzeczy, dorobek prawny Rzymian z jego dualizmem prawnym na czele, filozofia Greków z jej dążeniem do poszukiwania obiektywnej prawdy, jak i **mająca prymat nad prawem etyka chrześcijańska** z jej personalizmem i integryzmem - znajdujące swój wyraz w
@Drakii kurde, to może weź tam kogoś poinformuj w Watykanie, bo chyba do tej pory nie skapneli się, że mają intruza na tronie
@Gyonax Bzdura. Zgodnie z tradycją papież jest następcą św. Piotra i wszystko co powie jest niepodwazalne.