Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@yggdrasil Gdzie masz niby kruczek przy dogmacie o nieomylności, że nie dotyczy gospodarki itd.?

Już nawet nie wspominam o tym, że w biblii jest parę mocnych cytatów przeciwko bogaceniu się.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
w którym monecie Biedroń szukał Boga, kiedy był swoją mamę czy wcześniej?

@bialyWilk prawdopodobnie nigdy, więc do pierdla z nim ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@czynastolatek: ok, już pomijając neuropis, katoneurope czy co tam sobie wymyślisz, to powiedz mi czemu kuceria nie krzyczy o tym że Kościół jest częścią Układu Magdalenkowego, wydaje mi się to dość ciekawą niespójnością w kucmitologii.
  • Odpowiedz
@yuim: Pierwsze słyszę, żeby w Magdalence papież był, więc pewnie dlatego.
Tu nie chodzi o to, że są częścią układu, tylko o to, że banda czworga nie ma jaj postawić się księżom (bo mają zbyt duży wpływ na elektorat).
  • Odpowiedz
@yuim: Pierwsze słyszę, żeby w Magdalence papież był, więc pewnie dlatego.

@czynastolatek: ale był tam przykładowo biskup Bronisław Wacław Dąbrowski, sekretarz generalny Konferencji Episkopatu Polski. To chyba wystarczająco żeby powiedzieć, że Kościół w tym uczestniczył.
  • Odpowiedz
@yuim: A czy ja gdziekolwiek udielam na to gwarancji? Braun jest twardym katolem a chce rozłamu państwa od kościoła.
To daje jakąkolwiek nadzieję, a nie pewność. W przypadku bandy czworga mamy pewność - wszyscy oni już rządzili.
  • Odpowiedz
@waro: Plusik za popularyzację rigczowych cytatów z Konfederacji. Dobra robota, Konfa potrzebuje takiej promocji <3

nie dotyczy naturalnie p.1 i szura Brauna

PS
Papież jest tylko jeden, Janusz I Śpiący
  • Odpowiedz