Aktywne Wpisy

Jakub_Kusy +136
Poleć mi książkę. Nieważny gatunek, ani długość. Taką, która zrobiła na Tobie wrażenie i możesz ją komuś z czystym sercem polecić.
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki
Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki

zajsty +126
W 23 kolejce Harry Kane z dwoma golami.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL23
Pobierz

https://kobieta.wp.pl/galeria-krosno-zorganizowala-konkurs-na-twarz-centrum-mezczyzna-zdeklasowal-wszystkie-kandydatki-6448425974314625a
#krosno #galeriakrosno
Komentarz usunięty przez autora
No jak ktoś nie słyszał o Krośnie to gratuluję.
@MillerAdam: Nic się nie o------o, całkiem sympatyczny wpis na kobiecej części portalu wp, pozytywnie to odbieram.
"Społeczność Wykopu jak zwykle stanęła na wysokości zadania. Dzięki ich aktywności internauci dowiedzieli się nie tylko o istnieniu Krosna, ale też wypromowali tajemniczego modela."
Cytaty z FB też bardzo pozytywnie dobrane, wszyscy się bawią zaistniałą sytuacją. Popieram :)
@push3k-pro: Pismaki jak widać nie wiedzą.
Na dziennikarstwie zawsze były ameby, najpierw w lo, potem na uczelniach, więc nie dziwne.
Wykop czasem potrafi sprawić, że jakoś lepiej na serduszku (。◕‿‿◕。)