Wpis z mikrobloga

Poleć mi książkę. Nieważny gatunek, ani długość. Taką, która zrobiła na Tobie wrażenie i możesz ją komuś z czystym sercem polecić.

Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.

#ksiazki
  • 555
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 17
@Jakub_Kusy: masz nawet cztery

Była żona, U. Parrott
Ginekolodzy, J. Thorwald
Moje życie z Mozartem, E.E. Schmitt
Na zachodzie bez zmian, E.M. Remarque
  • Odpowiedz
@Jakub_Kusy: "Zapiski oficera Armii Czerwonej" Piaseckiego, "Głód" Caparrosa, Cała trylogia Grzesiuka, "Dżuma", "Mistrz i Małgorzata". Pierwsze, które mi przychodzą do głowy z ostatnio przeczytanych.
  • Odpowiedz
@gorzki99: a dlaczego nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) tylko przy sztuce wojny dopisz autora, bo już się kilka różnych autorsko traktatów o tym tytule ukazało, Robaczku
  • Odpowiedz
tylko przy sztuce wojny dopisz autora, bo już się kilka różnych autorsko traktatów o tym tytule ukazało, Robaczku

@moll: Jak to roznych? Przeciez sztuka wojny jest tylko jedna. Jednego prawilnego autora. Sun Tzu sie nazywal (o ile dobrze pamietam)

Ale teraz mi sie przypomnialo. Z czystym sumieniem moge tez polecic "Sztuka podstepu - lamalem ludzi, nie hasla" autorstwa Kevina Mitnicka - tak tego kolesia. Ksiazka jest rewelacyjna i powala na
  • Odpowiedz