Aktywne Wpisy

Cedrik +69
źródło: 1000094607
Pobierz
sebolson +1
Dobry,
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie

Dajcie jakieś propozycje bo nie wiem co czytać ( ͡° ͜ʖ ͡°) I myślę, że nie tylko ja mogę na takich polecajkach skorzystać.
#ksiazki
Była żona, U. Parrott
Ginekolodzy, J. Thorwald
Moje życie z Mozartem, E.E. Schmitt
Na zachodzie bez zmian, E.M. Remarque
Slepowidzenie
Limes inferior
Weronika postanawia umrzec
nad brzegiem rzeki Piedry usiadalm i plakalam
Zinn i sztuka serwisowania roweru górskiego ;)
@moll: Jak to roznych? Przeciez sztuka wojny jest tylko jedna. Jednego prawilnego autora. Sun Tzu sie nazywal (o ile dobrze pamietam)
Ale teraz mi sie przypomnialo. Z czystym sumieniem moge tez polecic "Sztuka podstepu - lamalem ludzi, nie hasla" autorstwa Kevina Mitnicka - tak tego kolesia. Ksiazka jest rewelacyjna i powala na
@moll: Moze tak byc. Ale chyba wole byc zacofanym i znac tylko ta jedyna prawilna :D