Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@szpont: ej, u mnie na osiedlu jest grupka takich dzidcisczków około 14 lat. Te dziewczynki się właśnie tak zachowują. Jedna laseczka w lecie pół dupy na wierzchu, i jej koleżanki zachowujące się jak chłopczyce drące się w stylu "Legia zaraz wpadnie i przestaniesz się tak #!$%@? cieszyć!" . I to przejęcie innych koleżanek: oo niee, nie rób mu tego. Agata, przestań.
Zeszłoroczny wyjazd na Opener to był ogromny błąd. Syf, smród, na glebie leży jakiś nieprzytomny gość, cały obrzygany, spodnie mokre bo się zeszczał. Trzeba uważać żeby nie wdepnąć w jakąś strzykawkę, bo wala się tego co nie miara.

Jakiś gość w dredach pije wodę z kałuży bo chyba odwodniły go piguły. W przeciągu 1 godziny podeszło do mnie pięciu różnych dilerów i pytali się czy chcę może kupić [substancja którą akurat mieli].
@FiranMercury: typowe bezstresowo wychowane gówniary... wystarczyłoby odebrać dostęp, do internetu, odciąć, od patologicznego towarzystwa, zmusić do nauki, i zaraz by się szmaciary naprostowały... pytanie tylko, czy rodzice wiedzą, jak one się zachowują/nie chcą wiedzieć