Aktywne Wpisy

chico_lachowski +16
istnieje jeszcze jakiś serial jak LOST albo breaking bad (+BCS) ktory wciagnie tak bardzo? szukam i znalezc nic nie moge, same g---o.
#seriale
#seriale
źródło: {FEDE0422-23C2-424A-9C73-E0684AFFC409}
Pobierz
rayman_s +34
#logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
W nawiązaniu do mojego wczorajszego wpisu KLIK, wrzucam streszczenie mojego spotkania z lidlową niewiastą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Okropnie się stresowałem, ale ogólnie nie było najgorzej.
Spotkaliśmy się niemal punktualnie w ustalonym miejscu. Już na dzień dobry przywitaliśmy się serdecznie, a ona - tak trochę z zaskoczenia -wymusiła na mnie przyjacielskie przytulenie, które, przyznam,
W nawiązaniu do mojego wczorajszego wpisu KLIK, wrzucam streszczenie mojego spotkania z lidlową niewiastą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Okropnie się stresowałem, ale ogólnie nie było najgorzej.
Spotkaliśmy się niemal punktualnie w ustalonym miejscu. Już na dzień dobry przywitaliśmy się serdecznie, a ona - tak trochę z zaskoczenia -wymusiła na mnie przyjacielskie przytulenie, które, przyznam,

Kiedy gadasz rano z babeczką z roboty - która chyba pracuje tylko dla hobby.
Ona - no ja nie gotuje w domu, tylko zamawiam jedzenie
ja - ale tak codziennie ? w sensie raz pizza, raz chińczyk, raz kebab
Ona - nie, mamy katering pudełkowy
ja - Woo to nieźle to musi kosztować
Ona - nieee, tanio to wychodzi za siebie płacę 1600 a za męża 2000
ja - no to "całkiem tanio"
Ona - no prawie tyle samo wyjdzie jak bym sama gotowała a tak to mi przywożą w pudełkach codziennie gotowe jedzenie xD
Ja jestem chyba mentalnym biedakiem bo za 3600 zł miesięcznie wyżywił bym 10 osobową rodzinę.
Komentarz usunięty przez autora
@Dutch: „wtórny analfabeta”, którego zapomniałeś oznaczyć, a którego po cichu wywołałeś, pragnie ci zakomunikować, że dokładnie przeczytał twój wpis już wcześniej i nadal uważa, że twoja teza o burgerze za 6 dych w wawie oznacza, iż:
a) widziałeś wawę tylko na wycieczce w gimnazjum, a twoja wiedza
@Arrival: mowimy o Warszawie, nie Podkarpaciu.
Proszę Cię zrób sobie i żonie dobrze i kupuj choćby mięso od rzeźnika, bo w biedrze jest bardzo złe.
@miki4ever: Nie zauważyłem, żeby ktoś wspominał miasto. W takim razie przykro mi, że za normalne jedzenie musicie płacić 5x więcej niż w pozostałej części kraju.
@Arrival: Nie mieszkam w Warszawie.
Zostaje 6400zl czyli żenada, rachunek za cokolwiek i jest lipa. Zastanów się.