Aktywne Wpisy

mirko_anonim +525
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na
#feels #rodzicielstwo
Mając 30 lat stałam się jednocześnie wdową i matką. W ciągu jednego miesiąca pochowałam męża i urodziłam dziecko. Mój mąż nie zdążył poznać swojego syna. Nowotwór był na tyle zaawansowany, że każda godzina życia była na wagę złota. Ostatnio przyszedł do mnie nasz prawie 4 letni syn i zapytał się czy pójdziemy do taty, bo chce mu wręczyć zaproszenie do przedszkola na

Koronanona +20
W nawiązaniu do mojego wczorajszego wpisu KLIK, wrzucam streszczenie mojego spotkania z lidlową niewiastą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Okropnie się stresowałem, ale ogólnie nie było najgorzej.
Spotkaliśmy się niemal punktualnie w ustalonym miejscu. Już na dzień dobry przywitaliśmy się serdecznie, a ona - tak trochę z zaskoczenia -wymusiła na mnie przyjacielskie przytulenie, które, przyznam, że miało swój urok.
Atmosfera spotkania była przyjemna, rozmowy płynęły naturalnie, dotykając wszystkiego i niczego zarazem. Niestety, nie obyło się bez mojego niedoyebania mózgowego — zamiast rzucić, że „zaplanowałem nam kawę na wynos i spacer w kierunku ustalonego celu”, palnąłem, że „weźmiemy kebaba na wynos”. (-‸ლ)
Zanim dotarło do mnie co się odjaniepawliło i próbowałem się zrehabilitować chcąc wrócić do pierwotnego scenariusza z kawą, niewiasta złapała wiatr w kebabowe żagle i nie było już odwrotu. W efekcie zamówiliśmy po małym kebabie na wynos i ruszyliśmy dalej. Dla co poniektórych to będzie istotne - sama zaproponowała, że zapłaci za swojego, na co przystałem z uśmiechem na ustach ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
W czasie jedzenia kebsa śmiała się niemal bez przerwy - miałem wrażenie, że to mogło być jedno z jej pierwszych tego typu spotkań. Nie wiem, czy nazwać to randką, ale vibe był zdecydowanie pozytywny.
Czas leciał błyskawicznie - dwie godziny minęły, zanim się obejrzeliśmy. Na zakończenie zaproponowałem, że ją odwiozę pod dom, z czego skorzystała z uśmiechem. W czasie drogi ciągle rozmawialiśmy, nawet gdy podjechałem pod wskazaną klatkę, to ciągle gadaliśmy, chyba dopiero po pół godzinie stania pod blokiem stwierdziła, że na nią już czas, pożegnaliśmy się przytulasem (podobnym do tego którym się przywitaliśmy).
Wstępnie umówiliśmy się na kolejne spotkanie za dwa tygodnie - teraz obowiązki rodzinne (Komunie Święte po obu stronach) mają pierwszeństwo, a w tygodniu nasze grafiki uniemożliwiają spotkanie. Do tego czasu liczę na delikatny, lekki kontakt telefoniczny. Co ważne - ze 2 czy 3 razy zajrzała do telefonu, żeby odpisać na wiadomości, oczywiście za każdym razem przepraszała, ale wziąłem to luźno. Akurat to były takie momenty, w których było trochę ciszy z jednej i drugiej strony. Ja też raz czy dwa spoglądałem na telefon, ale tylko po to, żeby odrzucić połączenia i odpisać sms-em na nie.
Całość oceniam na 8/10 - bo idealnie być nie może, ale było bardzo blisko!
PS. Co do kwiatka - dałem sobie siana z nim, na pierwsze spotkanie to jednak zbyt poważna deklaracja, na kolejne raczej coś przygotuję, ale tak, żeby nie musiała z tym chodzić. Może jak podjadę po nią to przed wyjściem dam jej go, niech wsadzi go do jakiegoś wazonu czy coś XD
Z resztą - zobaczymy jeszcze :D
Dziękuję wszystkim, którzy chociaż raz się wypowiedzieli w wczorajszym wpisie, mimo tego czy to były #heheszki czy nie :)
Jeżeli nie chciałeś/aś być wołany/a to przepraszam :D
@Blomex @SubsaharyjskaAlpaka @zwyklyczlek @jakby_nie_patrzec @ZeroCukru @melatonin2803 @Cicholot @Adicts @Sebastix @Winter_Scorpion @Aster1981 @StdPtr @K-S- @memento_mori @choochoomotherfucker @not_me @arcxa @naksu @Sarza01 @Alchemik88 @Flypho @kodobi @Adolf_HODLer @Derpinardus @CarlChryniszzswics @EugeniaEdytowany @DeerIda @Coopshtyl @dambur @Mergan27 @maffbuc @Kasia123456789 @miken1200 @salcefrytki @a__s @Czokoszok69 @Gupiutki @GregPelka @T0pi5 @kiedys_bylem_zielonka @Spokoloko666
Taguję też #randka #zwiazki #tinder
Co to za wpisy dzisiaj na mirko xd
@G06DbT NAWET TEGO NIE BIORĘ POD UWAGĘ :D
@isover_dla_chuopa operatorowi sieci prędzej, widziałem tam smsa pisała o treści ILE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@choochoomotherfucker @EugeniaEdytowany dziękuję ʕ•ᴥ•ʔ
@Derpinardus @walciak jasne, cieszę się, że kogoś wogóle to interesuje XD
@Filipiak20 jest napisane, że grafiki nam nie pasują,
@RyanWolf: Musiała odpisać Chadowi, że dzisiejsze spotkanie o 23 jest nadal aktualne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rayman_s Daj znać, czy odpisuje dzisiejszego wieczoru i jak szybko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rayman_s: teraz pora na Biedronkę.
@mamracjewieszotym: Zanim napisałeś ten komentarz, to było już kilka innych i były też plusy, więc Twoja uwaga nie ma sensu.
@mamracjewieszotym napisać muszę, bo się uduszę
@javelin wczoraj jeszcze pisaliśmy wieczorem, ale wszystko na spokojnie i bez pośpiechu
@CybernetycznyMozgKorwina jak będzie okazja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@leehy kencja jest