Wpis z mikrobloga

@chico_lachowski: supernatural? Dość lekkie ale często porusza tematy miłości i opieki w rodzinie. Dużo rocka, głupie żarty, jedzą mięso i ciasta.
Takie męskie guilty pleasure.

Trochę cięższy klimat a coś co ma skonczona liczbę sezonów to battlestar galactica.
  • Odpowiedz
@chico_lachowski: Dark na Netflix - 3 sezony, fajny klimat, satysfakcjonujące zakończenie. Jeden z najlepszych seriali według mnie.

Dexter-a też się spoko oglądało, poziomem podobny do Lost - całkiem ciekawy, z paroma słabszymi momentami i trochę długi, ale ogólnie przyjemny, obejrzałem dwa razy (lost chyba z 5 xd)
  • Odpowiedz
@chico_lachowski: Banshee, Sukcesja. Początkowe sezony Yellowstone Bo późniejsze mnie nudziły. Ale 1883, serial powiązany, był całkiem fajny. A coś zupełnie innego to Star Trek The Next Generation.
  • Odpowiedz
@chico_lachowski mnie House of Cards(oprócz ostatniego sezonu bo bez Kevina), Suburra, 4blocks, koniecznie Yellowstone(jak skończyłem oglądać to 5 sezon to zacząłem od nowa od razu i zrobiłem tak tylko raz z serialem)
Można dorzucić Kulawe konie, The Punisher, Reacher, Peaky Blinders, jeszcze Landman ale to krótkie, coś tam by się jeszcze znalazło.

Zacząłbym od Yellowstone jednak

Mi sopranos ani dexter i kilka wyżej przez kogoś podanych też nie siadało. Też mnie
  • Odpowiedz
@chico_lachowski: Jeżeli podobał ci się lost, to konieczne obejrzyj Stamtąd. Ten sam producent. Bardzo podobny schemat, dużo tajemnic, pytań itp. No i w porównaniu do Lost jest nadzieja, ze nie s-------ą finału.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz