Aktywne Wpisy

marcelowy16 +405

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Xxxvvvwww +158

źródło: temp_file4460833836964255216
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: temp_file4460833836964255216
PobierzWykop.pl
Sprawa wygląda następująco - umówiłem się z pewną niewiastą na mały spacerek w celu bliższego poznania się. Ona pracuje w Lidlu, raz na kasie siedzi, a raz krząta się po sklepie pomiędzy regałami. Odkąd pamiętam jest między nami jakaś taka luźniejsza atmosfera, a ostatnio wypatrzyła mnie kiedy stałem przy kasie samoobsługowej, podeszła do nmie i bardzo ładnym uśmiechem przywitała się ze mną 😁 jakby chciała powiedzieć "Hej, zauważyłam cię"
Dlatego zaproponalem jej spotkanie, ona przyjęła zaproszenie i wymieniliśmy się numerami.
Teraz pytanie jest takie - czy mogę wziąć jej jakiegoś jednego kwiatka i dać go na przywitanie?
Czy może w czasie spaceru wstąpić do jakiejś kwiaciarni i randomowo wybrać i kupić?
Jeżeli tak, to jakiego rodzaju i koloru? Sorry za głupie pytanie, ale dawno nie byłem w takiej sytuacji XD
Czy może wogóle olać to i jak dojdzie do następnego spotkania to wtedy jej dać jakiegoś kwiatka?
Taguję też #randka #zwiazki #tinder
@jakby_nie_patrzec mogę dać po, tylko będzie w aucie czekał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli dasz coś za szybko, zabierzesz jej szansę, zeby to ona też zainwestowała w spotkanie. Stworzysz nierówną dynamikę relacji już od samego początku. Ona nic nie włożyła
Jeśli dasz na pierwszym, to tworzysz podświadomie niepisane oczekiwanie, że na każdym spotkaniu będziesz z kwiatkiem, i gdy następnym razem nie przyniesiesz, to się rozczaruje.
źródło: 1000013126
PobierzPodczas spaceru mozesz zaprosic na ciastko z kawa czy lody/deser jak w okolicy gdzie bedziecie jest na to opcja.
Sexy murowane (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@StdPtr: Z kim Ty się spotykasz, że masz takie doświadczenia?