Aktywne Wpisy

MonazoPL +170
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +395
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

➢ Obecnej sytuacji i perspektyw na rynku symulacji inżynierskich w Polsce
Starałem się opisać jak wyglądają moje doświadczenia, jakie zmiany dotąd zauważyłem i co wydaje mi się, że przyniesie jutro. Mam nadzieje, że komuś się to przyda. Jeśli tak jest to będzie mi miło zobaczyć plusika przy wykopalisku
Tak jeszcze ze spraw organizacyjnych - posty na blogu będą pojawiać się maksymalnie dwa razy w miesiącu. Do nich też będe wołał Mirków i Mirabelki z mojej symulacyjnej listy. Jeżeli chcesz się do niej zapisać (bądź wypisać) to możesz to zrobić pod tym linkiem. W przypadku krótkich ciekawostek, które wrzucam na bieżąco nie ma sensu wołać i spamować wszystkich. Jeżeli chcesz być na bieżąco to zachęcam to częstszego odwiedzania strony BlogTechniczny.com albo śledzenia tagu #bogdansymulant
Symulacja spalania metanu wykonana w ConvergeCFD dodana dla atencji ;)
#inzynieria | #cad | #gruparatowaniapoziomu | #studbaza | #mechanikapojazdowa
Treść została ukryta...
@r4do5: zależy na jaki temat, ogólnikowo mogę się dzielić, specjalistycznie - dlaczego miałbym, żeby tworzyć sobie konkurencję? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie oszukujmy się, ale wiedza z programowania to nie jest coś trudnego, chyba że mówimy o specjalistycznych zastosowaniach - wtedy też nikt się nie dzieli swoim 'secret sauce'.
Programiści...niestety dane mi było poznać zbyt wielu zapatrzonych w swoje ego pracowników serwerowni (nie tej co myślisz ( ͡° ͜
@r4do5: Oprócz tego, co zostało powiedziane, dodałbym, że społeczność programistów wyrosła na dzieleniu się w odróżnieniu od wielu pozostałych. Tam jest to normą. Normą też jest robienie portfolio.
@moonlisa: To jeszcze żyje?