Aktywne Wpisy

noipmezc +7

travisbickle1899 +32
Proszę państwa Denis patrzący jak chłop się tłumaczy z masturbacji do drugiego chłopa na kamerce. Ja dopiero zacząłem to oglądać i nie mogę xD Na sam początek Szadziński który łyka przeprosiny Natana xD Zazdrośćcie mi że dopiero zaczynam to oglądać xD Tak się robi freak fighty, pozdrawiam cię Baysangur #famemma #cloutmma
źródło: Screenshot_20240524_023559
Pobierz

Najlepszym pomysłem by było ich trollowac i forsować "gościówę" wszędzie gdzie się da. W końcu przysługuje dowolność w wyborze żeńskiej formy. XD
#lewica #lewactwo #feminizm #prawica #bekazpodludzi #feministki
źródło: comment_xtAO94jPDlcvEkkXMuAjl7Jd8pyCuio7.jpg
Pobierz@Hatespinner: A właściwie po co, co aż tak cię boli? Nie mów mi tylko o kaleczeniu polszczyzny, bo to właśnie jest polszczyzna.
@MinnieMouse0: A w którym aspekcie "gościówa" to głupota? Bo co, bo myślisz że jeżeli to kolokwialne określenie zostało zaadoptowane przez młodzież, to nie można stosować go w nowym kontekście? Widocznie boli cię mój wpis. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I jeżeli coś się tobie nie podoba, to znaczy że jest niepoważne?
Ponieważ mamy słowa oburodzajowe to cały "problem" z pozycją leży w głowach kobiet, które ten problem mają.
@Hatespinner: Nie mówiłam nic na ten temat, uroiłeś to sobie
@MinnieMouse0: To nie ja sobie uroiłem, że jakieś słowa je dają równej pozycji kobietom. Pomyśl że człowiek to już zawsze będzie huMAN a nie huWOMAN. Zajmij się lepiej czymś poważnym. XD