Wpis z mikrobloga

@MPXD: nie wiem, czy warto. Z biologicznego warto. Z moralnego nie wiem i to mnie w ogóle nie obchodzi. Eugenika powinna rozwiązać pewne problemy z rodzeniem się "nieszczesliwcow"
  • Odpowiedz
nie mogę zaprwnic, że cię auto jutro nie przejedzie to nie to samo co stwierdzenie że na pewno cię przyjedzie. Dychotomia myślenia się kłania

@Agbonlahor: no właśnie, przeczytaj co sam napisałeś bardzo bardzo dokładnie, bo @hehexdlollmao dokładnie napisał że nikt nie może zapewnić, a ty potwierdzasz
  • Odpowiedz
@Agbonlahor: więc pobawimy się miliardami już żyjących, przy okazji miliardami które się narodzą, żeby w przyszłości może mieć możliwość rozwiązać problem jednostki który wcale nie musiał powstać. Okey
  • Odpowiedz
@Agbonlahor: nie manipuluj, być negatywnie nastawionym do robienia nowego życia nie jest równy utylizacji już istniejącego. I czemu chcesz utylizować i jeszcze oprócz ludzi? xd nie rozumiem tego komentarza
  • Odpowiedz
no tak, 'pobawmy' najlepiej najpierw zutylizować wszysktie zwierzęta inne oprócz ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Agbonlahor: najlepiej by było, żeby wszyscy byli po wazektomii albo po jej damskim odpowiedniku, i ludzie i zwierzęta
  • Odpowiedz
@PiszeCzasen: Zasadniczo bycie LGBT i posiadanie potomstwa nie wyklucza się, ale to tylko od tych "dziadków" w pewnym sensie zależy. W dzisiejszych czasach dostepne są np. metody in-vitro, przez matki zastępcze itd. Wnuk/wnuczka będą z nasienia ich syna/komórki ich córki, więc będzie dokładnie takim wnukiem/wnuczką, jak z związku kobiety i mężczyzny. Im szybciej tacy rodzice zaczną popierać tego typu metody i głosowac na odpowiednie partie tym szybciej będa mogli zostać
  • Odpowiedz