Wpis z mikrobloga

nie chodzi o zabawkę, ale jako człowiek pedał, lesbijka nie służą przetrwaniu gatunku ludzkiego więc z czysto ewolucyjnego powodu są oni bezużyteczni

@Agbonlahor: Dawni głupszego komentarza nie czytałem. Nie ma to jak wszystko sprowadzać do ruchania się i posiadania gówniaków. Patrząc na to ile czasu poświęcasz pod #przegryw i #p0lka to w zasadzie sam jeszcze bardziej nie "służysz przetrwaniu gatunku ludzkiego" xD
  • Odpowiedz
@Agbonlahor: oczywiście, że ad personam. Odbiłem piłeczkę i wziąłem wszystko tak samo na chłopski rozum jak sam tu przedstawiłeś. Ewolucyjnie żadna nowa zmiana cecha organizmu nie powstaje umyślnie. Ewolucyjnie jedynie później to jest weryfikowane przypadkowo w tym czy dana cecha sprawdziła się w danym momencie.

Ewolucyjnie jakimś cudem homo w naturze nie wyginęło, w tym i u ludzi. Mało tego są dosyć sensownie uargumentowane tezy za tym, że homo ewolucyjnie
  • Odpowiedz
tak, tak sobie wmawiaj.

@Agbonlahor: Nie muszę sobie nic wmawiać bo osobiście nie robi mi to różnicy. Mimo wszystko staram się nie być ignorantem.

tak samo dalej rodzą się osoby z zespołem
  • Odpowiedz
@Kryspin013: przegrywy, osoby z zespołem Downa czy osoby homoseksualne powinny być podawane aborcji. Powinno się piętnować takie oosby, bo są po prostu gorsze. W świecie zwierząt by zginęły, niestety żyjemy w socjalistycznym świecie, gdzie takim osobom zapewnia się jeszcze jakies przywileje
  • Odpowiedz
@MPXD: niektórzy doszli do takiego stadium ewolucji, że nie dość, że sami się eliminują z puli genów, to jeszcze dorabiają do tego jakieś ideologie. Mało tego - co zabawniejsi jeszcze to gloryfikują. Ciekawe czasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gregdostres: ewolucja o to zabiega, ale dodatkowo sami powinniśmy o to zabiegać żeby nie dochodziło do rozmnażania osób chorych, brzydkich, głupich. To jest po prostu obowiązkiem ludzkości, aby troszczyć się o przyszłe pokolenia. W Polsce niestety widzimy zabieg odwrotny i finansowanie w postaci 500+ rozmnażania się patologii. Chcą sobie wyhodować niemyślące stado baranów, które będzie w przyszłości podążać za 'jedyną słuszną opcją'
  • Odpowiedz