Wpis z mikrobloga

@somskia: To ja poczekam, może mi się samo niedługo wyzeruje, w końcu w tym wieku to śmieciarka czai się za każdym rogiem.( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@MPXD:

Jeśli ktoś napisze jakąś głupotę nawet w jednym komentarzu to nie mam prawa tego wyśmiać?

Masz prawo tylko ty tych głupot nie wymieniłaś. Mało rozumiesz, jeśli tamten wątek sprowadzasz do posiadania dzieci "do
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: Dobrze że powiedzieli wprost. Ja tylko nabijam się z ich prymitywizmu. W jaki sposób dziecko może zawieść rodziców? Obiecało im coś przed narodzeniem? Podpisało kontrakt?

I jeszcze z tym ok, rodzice są samolubni i mieli dziecko dla siebie i swojej zachcianki, nie licząc się jakie życie to dziecko będzie miało. Mój problem jest też w tym że zdecydowana większość nie potrafi

nie trzeba go już niańczyć

Powinno się, bo
  • Odpowiedz
@MPXD: czlowiek ma to do siebie ze dorasta, i zaczyna brac odpowiedzialność za samych siebie zaklada wlasna rodzine, moze sam ma dziecko i jest za nie odpowiedzialny, az ono dorasta i krag sie toczy od tysiecy lat
  • Odpowiedz
Powinno się, bo sprowadzenie go na świat to była ich decyzja i moralnie powinni za niego odpowiadać do śmierci, a nie tylko do czasu jak jest słodki. Wyrzucenie starego psa jest piętnowane społecznie, a to, że rodzic może wyrzucić dorosłe dziecko z domu uznaje się za "no normalne, tak już jest, trzeba się usamodzielnić".

@MPXD: zawód to jest uczucie rozczarowania, niespełnienia oczekiwań. Więc jeśli mieli jakieś oczekiwania to czują zawód.
  • Odpowiedz
Kanibale też mają swoją perspektywę, co nie znaczy, że jest ona uprawniona. A na przyszłość nie stosuj argumentu odnoszącego się do wieku - świadczy o umysłowej indolencji: wiek to cecha biologiczna i nic nie musi nam mówić o inteligencji czy wiedzy.
  • Odpowiedz
petla? czy jak chcesz to nazwaxnbo schemat powiela sie w nieskonczonosc

@Sweet_acc_pr0sa

Pętla to trafne określenie. Poprzez narodziny zakładasz dziecku na szyję niewidzialną pętlę i pozostaje tylko czekać aż kostucha wykopie spod niego krzesełko.
  • Odpowiedz
Znowu manipulujesz, tym razem pisząc, że ktoś kogoś chce wyrzucać z domu.

@PiszeCzasen: XDDDDDD
Kuźwa, nawet ci zaczęłam szykować odpowiedź wyjaśniającą dokładnie moje stanowisko, ale witaj na czarno manipulancie. Przecież masz czarno na białym że to było stanowisko do konkretnego stwierdzenia a nie do sytuacji, wkładasz mi w usta coś czego nie powiedziałam i jeszcze oskarżasz mnie o manipulację. Nie masz żadnych argumentów i próbujesz zatem wciskać mi że się
  • Odpowiedz
@MPXD: nie chodzi o zabawkę, ale jako człowiek pedał, lesbijka nie służą przetrwaniu gatunku ludzkiego więc z czysto ewolucyjnego powodu są oni bezużyteczni i są produktem wadliwej ewolucji że się tacy rodzą
  • Odpowiedz