@PiszeCzasen: Co jest złego w wycięciu? Na dobrą sprawę jedyne co to że wycięłam odpowiedź w której ziomek ci pisał co jest ważniejsze od wnuków (bo była długa i między innymi komentarzami), przyznaje się. A głosu nie zabrałam bo z takimi głupimi tezami szarpię się tylko jak się nudzę i mam za dużo czasu
@truth123456: zbyt duże uogólnienie stosujesz, ale nie ważne. Post jest o tym że wyśmiewam postawę że rodzic ma być zawiedziony bo nie dostanie dzidziusia do bawienia, a nie sam fakt jak rodzice zareagują na taką wiadomość
@MPXD: w wycięciu to jest złego, że służy do przedstawienia sytuacji w konkretny sposób i zrobiłaś to dla poklasku. Jest to manipulacja. Widać masz teraz za dużo czasu skoro odpaliłaś painta i ten wątek, ale na odpowiedzi nie wystarczyło czasu. Słabe.
w wycięciu to jest złego, że służy do przedstawienia sytuacji w konkretny sposób i zrobiłaś to dla poklasku. Jest to manipulacja. Widać masz teraz za dużo czasu skoro odpaliłaś painta i ten wątek, ale na odpowiedzi nie wystarczyło czasu. Słabe.
Jeśli ktoś napisze jakąś głupotę nawet w jednym komentarzu to nie mam prawa tego wyśmiać? Jeśli uważasz że jest wyrwane z kontekstu to powiedz co miałeś na myśli i co
@MPXD: oczywiscie, ze rodzic ma by prawo zawiedzony z potencjalnego braku wnukow, predzej czy pozniej rodzice kazdego z nas chcieli by miec wnuki, przeciez nikt nie pisze ze przestali go kochac, tylko zawiedli sie, przejdzie im, zaakceptuja sytuacje ale zawod pozostanie, moi tez nie maja wnukow bo uznalem ze wole robic z zona hajs, i tez sa na 100% zawiedzeni tym faktem ale to moje zycie xD tylko takie zero jedynkowe
@Sweet_acc_pr0sa: co innego być zawiedzonym z potencjalnego braku wnuków (powiedzmy, chociaż to też jest w porządku) a co innego powiedzieć dziecku że ich zawiodło, i twierdzić, że spoko że tak mówią, bo przecież oni chcieli mieć wnuki a złe dziecko im nie dało. Tak jakby było im cokolwiek winne.
#neuropa #bekaznatalistow #antynatalizm #lgbt
@MPXD: Tamten wątek nie jest o tym, że rodzice mają być zawiedzeni, bo nie dostaną dzidziusia do bawienia
Jeśli ktoś napisze jakąś głupotę nawet w jednym komentarzu to nie mam prawa tego wyśmiać? Jeśli uważasz że jest wyrwane z kontekstu to powiedz co miałeś na myśli i co