Aktywne Wpisy
bb89 +694
Za 6 i za 12 miesiecy od teraz napisze jak te wszystkie straszne rzeczy (chatGpt, wysokie stopy, masowe zwolnienia) wpłynęły procentowo na moja stawke i zatrudnienie oraz ile razy mnie od dziś zwolniono i jak musiałem zejść ze stawki żeby nadal zarabiać na chleb (xD). Jeśli chcesz być wołany zaplusuj ten gownowpis, obiecuje ze zawołam.
Tutaj senior 10+ lat w testach automatycznych i nie tylko. Stawka na dziś powiedzmy zaokrąglając 25k ziko
Tutaj senior 10+ lat w testach automatycznych i nie tylko. Stawka na dziś powiedzmy zaokrąglając 25k ziko
- przecież tankuję, leje do pełna, to się może zejść chwilę
- NIE WIESZ, JAK SIĘ JEŻDZI DEBILKO??
- proszę? przecież wjechałam stamtąd, normalnie.
- Z DRUGIEGO KIERUNKU KRETYNKO, KTO CI PRAWO JAZDY DAŁ...
- mówię, ze wykręciłam i wjechałam tyłem, zresztą co za różnica dla pana?
- DEBILKA, BABA ZA KÓŁKIEM, NIE MYŚLI...
/koleś obok mówi, że wykręciłam i wjechałam tyłem, on ma problemy z wlewem i zajmuje długo stanowisko, ale nie dociera.../
olewam furiata, skończyłam ide do kasy a ten za mną...
- CIEKAWE JAK TERAZ WYJEDZIESZ, COOOO? HEHEHE.... NO CIEKAWE, JA NIE ODJADE!
- tyłem wyjadę, tak jak wjechałam
- NO ZOBACZYMY, HAHA, KRETYNKA (czy coś takiego)
Wychodze z budynku, zgodnie z planem i kierunkiem ruchu na stacji wyjeżdżam tyłem z miejsca i wykręcając włączam się do ruchu. Koleś jak ten baran stoi przy tym swoim rupieciu i się gapi, jak wyjeżdżam. no wariat.
#logikaniebieskichpaskow #patologia
@kawazrana: jak można mieć wlew po prawej? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ #wlewzawszepolewej ( ͡º ͜ʖ͡º)
@RobieZdrowaZupke: ᕦ(òóˇ)ᕤ
Każdy kto chociaż liźnie życia za granicą widzi, że Polska to jest #!$%@? dzicz, na równi z Rosją i Białorusią. Gdyby nie zażyłe stosunki z rodziną to bym jutro pakował walizki i stąd
@kawazrana wielka pani, której tata albo mąż kupił RAV4 i uwaga, UMIE WYCOFAĆ! Gdzie do niej jakiemuś robakowi co jeździ golfem. Powtarzam MAM DUŻE AUTO I UMIEM COFAĆ!
Nie przejmuj się kretynami.
Oh wait ( ͡º ͜ʖ͡º) to chyba o tobie XDDD
Komentarz usunięty przez autora
Nawet nie masz pojecia, ile razy to cwiczylam :p
! Nie wstydze sie tez robic korekty parkowania jak trzeba, bo uwazam ze lepiej poprawic i zrobic porzadnie i rowno, niz zostawic auto jak ta ostatnia lebiega i miec wywalone na innych. _(ツ)_/¯
@Krzychh
@kawazrana: jakbyś miała 700k długu, a żona ci nie dawała, też byłabyś sfrustrowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@wonsz_smieszek: nie każdy chce jeździć busem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kawazrana: I bardzo dobrze, że cię #!$%@?ł. Też mnie #!$%@?ą tacy, to podjeżdżają i tankują tyłem na stacjach. Jest organizacja ruchu na stacji? Jest, więc się do niej stosuj.
Z takimi ludźmi wogole nie warto wydawać się w dyskusję, przed chwilą jakas stara prukwa chciała się wbić przedemną w kolejkę do autobusu, powiedziała by słowo i bym przepuścił, nie zrobiła tego, ignorowala mnie jak powietrze, a jak nie