Aktywne Wpisy
bb89 +694
Za 6 i za 12 miesiecy od teraz napisze jak te wszystkie straszne rzeczy (chatGpt, wysokie stopy, masowe zwolnienia) wpłynęły procentowo na moja stawke i zatrudnienie oraz ile razy mnie od dziś zwolniono i jak musiałem zejść ze stawki żeby nadal zarabiać na chleb (xD). Jeśli chcesz być wołany zaplusuj ten gownowpis, obiecuje ze zawołam.
Tutaj senior 10+ lat w testach automatycznych i nie tylko. Stawka na dziś powiedzmy zaokrąglając 25k ziko
Tutaj senior 10+ lat w testach automatycznych i nie tylko. Stawka na dziś powiedzmy zaokrąglając 25k ziko
- przecież tankuję, leje do pełna, to się może zejść chwilę
- NIE WIESZ, JAK SIĘ JEŻDZI DEBILKO??
- proszę? przecież wjechałam stamtąd, normalnie.
- Z DRUGIEGO KIERUNKU KRETYNKO, KTO CI PRAWO JAZDY DAŁ...
- mówię, ze wykręciłam i wjechałam tyłem, zresztą co za różnica dla pana?
- DEBILKA, BABA ZA KÓŁKIEM, NIE MYŚLI...
/koleś obok mówi, że wykręciłam i wjechałam tyłem, on ma problemy z wlewem i zajmuje długo stanowisko, ale nie dociera.../
olewam furiata, skończyłam ide do kasy a ten za mną...
- CIEKAWE JAK TERAZ WYJEDZIESZ, COOOO? HEHEHE.... NO CIEKAWE, JA NIE ODJADE!
- tyłem wyjadę, tak jak wjechałam
- NO ZOBACZYMY, HAHA, KRETYNKA (czy coś takiego)
Wychodze z budynku, zgodnie z planem i kierunkiem ruchu na stacji wyjeżdżam tyłem z miejsca i wykręcając włączam się do ruchu. Koleś jak ten baran stoi przy tym swoim rupieciu i się gapi, jak wyjeżdżam. no wariat.
#logikaniebieskichpaskow #patologia
@Defender
@ZajebbcieTrudnyNick
@resuf przy nastepnej takiej sytuacji sprobuje, najwyzej wyladuje moje foto tutaj, bo patrzcie jaka idiotka, nie wie gdzie ma wlew ;]
Strasznie mnie #!$%@? jak ktoś skraca dystans i próbuje do mnie gadać na "TY" nie znając mnie w ogóle, myśląc, że ma jakiś #!$%@? przywilej bo ma kilka/kilkanaście lat więcej (29lvl here).
Twój przypadek to już w ogóle odlot, nie mam pojęcia jakbym zareagował na Twoim miejscu, mam nadzieję, że się nigdy nie będą musiał przekonywać( ಠಠ)
Stawiam, że proces myślowy tego osobnika jest następstwem tego, że zobaczył kobietę
Wiesz, nawet nie poczulam sie szczegolnie urazona, bo kompletnie nie trafil ze swoja durna historyjka dorobiona do obrazka, ale
Polska w pigułce, a wykop to też bardzo ciekawe miejsce z bardzo szerokim spektrum ludzi.
Życzę Ci miłego dnia, być może wyczerpałaś już swoją pulę na nieszczęścia dzisiejszego dnia ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ps. masz adekwatny nick do sytuacji..
Mialem.identyczna sytuacja (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@kawazrana: To ty jesteś niepełnosprawna ignorując przepisy obowiązujące na placu stacji.