Wpis z mikrobloga

skąd w ludziach tyle złości? frustracji? podjeżdżam na stację benzynową, wszystkie dystrybutory są zajete, więc czekam grzecznie. Pierwszy zwalnia się "lewy", mam wlew po prawej i spory samochód, więc nie obejmie na około to wykręcam i podjeżdżam tyłem. Po chwili podjeżdża mi pod sam zderzak jakiś typ w starym golfie i trąbi. Jako, ze tankuje do pełna to się moment schodzi, a ten znów trąbi. Pokazuje mu więc na dystrybutor, na pistolet a ten wyłazi z tego klekota i łapami #!$%@?:

- przecież tankuję, leje do pełna, to się może zejść chwilę
- NIE WIESZ, JAK SIĘ JEŻDZI DEBILKO??
- proszę? przecież wjechałam stamtąd, normalnie.
- Z DRUGIEGO KIERUNKU KRETYNKO, KTO CI PRAWO JAZDY DAŁ...
- mówię, ze wykręciłam i wjechałam tyłem, zresztą co za różnica dla pana?
- DEBILKA, BABA ZA KÓŁKIEM, NIE MYŚLI...
/koleś obok mówi, że wykręciłam i wjechałam tyłem, on ma problemy z wlewem i zajmuje długo stanowisko, ale nie dociera.../

olewam furiata, skończyłam ide do kasy a ten za mną...

- CIEKAWE JAK TERAZ WYJEDZIESZ, COOOO? HEHEHE.... NO CIEKAWE, JA NIE ODJADE!
- tyłem wyjadę, tak jak wjechałam
- NO ZOBACZYMY, HAHA, KRETYNKA (czy coś takiego)

Wychodze z budynku, zgodnie z planem i kierunkiem ruchu na stacji wyjeżdżam tyłem z miejsca i wykręcając włączam się do ruchu. Koleś jak ten baran stoi przy tym swoim rupieciu i się gapi, jak wyjeżdżam. no wariat.

#logikaniebieskichpaskow #patologia
  • 65
@GratisLPG jestescie niepelnosprawni, czy nie umiecie czytac? Wjechalam wjazdem i wyjechalam wyjazdem, po prostu poruszalam dse potem tylem, wykrecilam po prostu. Lepiej stac jak ta lala na srodku i blokowac ruch, bo nie moge pomyslec?
@Defender

@ZajebbcieTrudnyNick
@resuf przy nastepnej takiej sytuacji sprobuje, najwyzej wyladuje moje foto tutaj, bo patrzcie jaka idiotka, nie wie gdzie ma wlew ;]
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kawazrana: tylko debil by robił w takiej sytuacji zdjęcie. Ja tak tankuję raz na trz razy. Do wlewu po prawej kolejka na 3 fury, a ja podjeżdża z drugiej u cyk bez kolejki. I kto tu jest debilem?
@kawazrana: Nadal nie rozumiesz: po to jest jasno wyznaczony kierunek jazdy na stacji żeby każdy w jasny i spokojny sposób mógł sobie wjechać, zatankować i spokojnie wyjechać. Nic się wielkiego nie stało, ale przy tłoku to #!$%@?, bo zaczynają się dziwne i niepotrzebne manewry.
@kawazrana
Strasznie mnie #!$%@? jak ktoś skraca dystans i próbuje do mnie gadać na "TY" nie znając mnie w ogóle, myśląc, że ma jakiś #!$%@? przywilej bo ma kilka/kilkanaście lat więcej (29lvl here).

Twój przypadek to już w ogóle odlot, nie mam pojęcia jakbym zareagował na Twoim miejscu, mam nadzieję, że się nigdy nie będą musiał przekonywać( )

Stawiam, że proces myślowy tego osobnika jest następstwem tego, że zobaczył kobietę
@odwrocone_ytrewq ja jestem jeszcze ciut starsza od Ciebie, nosze sie "biurowo", wiec nie wygladam jak nastka, a nawet jak bym wygladala to nie upowaznia nikogo do inwektyw bez wyraznego powodu. Tez tego nie lubie, ale nie bede sie wdawac w dyskusje na temat szacunku z osoba, ktora zaczyna od takich slow jak on.

Wiesz, nawet nie poczulam sie szczegolnie urazona, bo kompletnie nie trafil ze swoja durna historyjka dorobiona do obrazka, ale
jestescie niepelnosprawni, czy nie umiecie czytac? Wjechalam wjazdem i wyjechalam wyjazdem, po prostu poruszalam dse potem tylem, wykrecilam po prostu.

@kawazrana: To ty jesteś niepełnosprawna ignorując przepisy obowiązujące na placu stacji.