Jakiś pomysł dla n00bka jak wyjść z SIV? Bo już trochę mnie frustracja bierze, ani wyjść ani spaść nawet nie umiem XDDD To już chyba lepiej by było wybrać jakąś linie i postać i tryhardować cały czas to jedno. Tylko co? ADC brzmi dobrze bo ludzie tu nawet kite'ować nie potrafią, ale to wtedy support się wywala solo co chwila, jak ja support to adc kupa i zero kite'u, jak jungla robie 6-0 i nic z tego nie mam potem (a muszę bo ludzie zostawiają free kille na 10hp jak gankuje), topa nie umiem, mid też mi nic nie daje, bo gdy ja robie 6-0 to team robi 0-6 każdy XD Chętnie bym spadł, ale nawet 5 lose streak na 0pkt mnie nie zrzuca, gdy gram na siłe czymś czym kompletnie nie umiem albo trolluje riven jungle etc. #leagueoflegends #lol
@KijwMrowisku: @zagulal: Jakieś propozycje co daje fun? Myślałem nad Heimerem, bo ludzie nie ogarniają wieżyczek, ale jak wdupie początek to potem jestem turbouseless.
@KijwMrowisku: W sumie... to nie jestem pewien. 1. Na topie wgl nie gram, gubie się tam, nie wiem kiedy zejść z linii, ostatecznie budze się, gdy mid jest pushowany do inhiba XD 2. Jungla spoko. Lubię ją, bo robie w sumie co chce. Nie mniej jednak mam taki problem, że chyba robie złe routy i źle pulluje chyba, bo nie zawsze na niektórych postaciach udaje mi się zachować dość hp
@ruda_stuleja jeśli czujesz się lepszy to nawet gównem wyjdziesz z gówna, ale jak widać trafia swój na swego i n-----------e się po hełmie. Ja wyszedłem z silvera grając tryndą, stoisz i farmisz tak żeby Cię nie zgankowali ani nie zabił enemy top, jak już wyfarmisz to lecisz z pushem i choćby pchali Ci mida to się zesraja i zrobią back
@ruda_stuleja: kolega dobrze radzi z Leoną, nie ma chyba suppa na którym bardziej da się odczuć, że się carruje. Nawet jak Twój adc to farming bot, graj pasywne a w mid i late game i tak swoje zrobisz
@KijwMrowisku: Dobra wracam do ADC. Ciekawe w którym momencie wymiękne mechanicznie, bo jakikolwiek kiting czy orb walking robię samą myszką XD. Ale póki co zapowiada się dobrze. Ostatnia gra z Trist 2 penty, gdzie nikt inny nie miał więcej niż 4 kille XD
@ruda_stuleja: na topie schodzisz z lini jak ci garen s-------a na mida, albo leci firmoweczka, a w silverze i tak jest latwo wyczuc bo brainlety siedza na midzie od ~15 minuty i nikt nawet linii nie farmi xD
To już chyba lepiej by było wybrać jakąś linie i postać i tryhardować cały czas to jedno. Tylko co? ADC brzmi dobrze bo ludzie tu nawet kite'ować nie potrafią, ale to wtedy support się wywala solo co chwila, jak ja support to adc kupa i zero kite'u, jak jungla robie 6-0 i nic z tego nie mam potem (a muszę bo ludzie zostawiają free kille na 10hp jak gankuje), topa nie umiem, mid też mi nic nie daje, bo gdy ja robie 6-0 to team robi 0-6 każdy XD
Chętnie bym spadł, ale nawet 5 lose streak na 0pkt mnie nie zrzuca, gdy gram na siłe czymś czym kompletnie nie umiem albo trolluje riven jungle etc.
#leagueoflegends #lol
Jakieś propozycje co daje fun? Myślałem nad Heimerem, bo ludzie nie ogarniają wieżyczek, ale jak wdupie początek to potem jestem turbouseless.
W sumie... to nie jestem pewien.
1. Na topie wgl nie gram, gubie się tam, nie wiem kiedy zejść z linii, ostatecznie budze się, gdy mid jest pushowany do inhiba XD
2. Jungla spoko. Lubię ją, bo robie w sumie co chce. Nie mniej jednak mam taki problem, że chyba robie złe routy i źle pulluje chyba, bo nie zawsze na niektórych postaciach udaje mi się zachować dość hp
Z tego co piszesz to graj adc
Dobra wracam do ADC. Ciekawe w którym momencie wymiękne mechanicznie, bo jakikolwiek kiting czy orb walking robię samą myszką XD. Ale póki co zapowiada się dobrze. Ostatnia gra z Trist 2 penty, gdzie nikt inny nie miał więcej niż 4 kille XD
źródło: comment_ZMf6dtHhsEHXPZdFnMxhMFCNaYdo6sQZ.jpg
PobierzMysle ze luzikiem dasz radę