Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +32
za co tu trafiłeś

agareas +4
Z racji iż w pyziu są do roboty hamulce, a w dodatku coś zaczęło stukać i nie mogę znaleźć przyczyny, podjąłem decyzję o złomowaniu, od urodzenia w nim jeździłem, od 6 lat jako kierowca.
Nigdy nie zawiódł i dalej jest w świetnym stanie, ale szkoda w to pchać pieniądze.
W sumie mi go szkoda trochę, mam nadzieję że nie będę żałował, swoje zrobił na tym świecie
#samochody #motoryzacja
Nigdy nie zawiódł i dalej jest w świetnym stanie, ale szkoda w to pchać pieniądze.
W sumie mi go szkoda trochę, mam nadzieję że nie będę żałował, swoje zrobił na tym świecie
#samochody #motoryzacja
źródło: Screenshot_20260520_233117_Photos
Pobierz

źródło: comment_cnoQlDbeVvPFuXSGZvPs8rSdyeAeWpDl.jpg
PobierzTo tak jakby mi szef powiedział po 8h pracy, że jak wrócę do domu to żebym jeszcze przygotował dokumentacje do projektu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@markhausen: Trochę źle na to patrzysz.
Na polibudzie też nie ma prac domowych, ale analizy nie przejdziesz chodząc tylko na wykłady. Mieliśmy takich mózgów po olimpiadach licealnych, którzy upierdzielili Analizę 1, bo jednak liczenie całki wymaga wprawy i lekkiego obycia kiedy czego używać.
I może trochę idealistycznie do tego
@markhausen: Może cię zdziwię, ale w większości trochę bardziej wymagających zawodów pracy umysłowej czasem od czasu do czasu trzeba także wziąć robotę do domu.
@medykydem: nie, od tego są sprawdziany
Komentarz usunięty przez autora