Wpis z mikrobloga

#problem #pytanie #twitter #kiciochpyta #informatyka

Też macie problem na twitterze, że nie można ustawić w wersji przeglądarkowej całkowicie nocnego trybu? Za każdym razem jak zmieniam na ten czarny to przy następnym włączeniu strony wracam do tego jaśniejszego. Poza tym nie mogę też ustawić, żeby twitty wyświetlały się od najnowszego. Usuwałem ciasteczka i nic ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@baalder363: Nie masz przypadkiem ustawionego automatycznego kasowania ciasteczek? Te ustawienia zapisują się nie dla konta, tylko w ciasteczkach. U mnie tryb ciemny jest cały czas. Jeśli chodzi o pokazywanie od najnowszych, to jest to dosyć durne, ponieważ w losowych momentach wraca do trybu domyślnego (niby jak przez jakiś czas nie korzystasz z Twittera).
  • Odpowiedz
@Jendrej: Właśnie mam cały czas ten ciemny pośredni, jak ustawię na biały to też jest cały czas, a czarnego nie mogę na dłużej niż jedną sesję ( ͡° ʖ̯ ͡°). A z tym ustawianiem najnowsze/główne tweety to do niedawna też tak miałem że jakiś czas wyświetlały się najnowsze tak jak chciałem, ale teraz jest to samo co z ustawieniem tła. A automatycznego kasowania ciasteczek nie mam,
  • Odpowiedz
@baalder363: Czekaj czekaj, nie zauważyłem że dodali całkiem czarny XD Ustawię sobie teraz i jak nie zapomnę, to ci powiem za jakiś czas, czy u mnie też się przestawia.
  • Odpowiedz