fsfdjf
typowe
600
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
BOYAR
BOYAR
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
175
jacuss
@BOYAR: mnie częsciej w nocy oślepiają zwykłe żarówki że myślę że na długich jadą :D
78
rybak_fischermann
@fsfdjf: no cześć
48
Trismagist
Trismagist
20
DrDevil
@terr0r_dr0ne: Jak tylko w lusterkach widzę, że zbliża się coś z tymi „nowoczesnymi” światłami, to wiem dwie rzeczy:

- będzie n---------ł po oczach,
- będzie utrzymywał 1,5 metra odstępu pomimo miejsca do wyprzedzenia.
17
terr0r_dr0ne
@Shatter dzbanie reflektory led są samoregulujące i jeśli tył jest obciążony to wiązka w reflektorach jest obniżana. Prowadziłeś kiedyś coś poza 15-letnim gruzem?
12
BOYAR
@fsfdjf nie wspomnę o sektorowym oświetleniu w Led gdzie wygaszane są całe obszary jeśli w danym zakresie widoczny jest samochód, wlasnie po to żeby nie oslepiac kierowcow.
6
Pan_kurczak
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
fsfdjf
@svdvlbe: może trochę a co
4
konto_dla_trybu_nocnego
@fsfdjf: Ah, uwielbiam moje ledy z przodu. Jak p-------ę długimi to rzepak na polu dojrzewa i słoneczniki sie obracają( ͡º ͜ʖ͡º)
4
ButtHurtAlert
Najlepsze jest ducato które zawsze n--------a po oczach xD
4
Dino_Drezno
Dino_Drezno
@BOYAR w pierwszych modelach w których było to wprowadzone obecne jest stosunkowo duże opóźnienie, wyraźne na tyle że da radę oslepic kierowcę z naprzeciwka, nie traktowalbym tego jako całkowite wyłączenie możliwości oslepienia
3
K.....t
K.....t
@BOYAR: Jako zawodowy kierowca nie mogę się z tobą zgodzić to badziewie w wielu przypadkach wali mi długimi w ryj, w szczególności gdy pasy ruchu oddzielone są barierą lub gdy auto wyjeżdża z za zakrętu lub przeszkody.
3
svdvlbe
@fsfdjf: próbuj dalej
2
W.....a
W.....a
@fsfdjf: jeszcze laserowe bym dodal w nowych bmw, dramat
2
Krupier
@Stormweaver: ciekawe. W sumie przy moich zwykłych H4 też nic nie pizga po oczach, od normalnie się światło odbija czyniąc widoczność znaku dużo lepszą. Nie wiem jak to widać na ledach bo nie jeździłem, ale skoro nie odbijają tak światła to zakładam, że widać mniej. No, ale może się mylę.

A w ogóle to ktoś jeszcze panuje nad jakimiś regulacjami dotyczącymi świateł czy już totalna wyjebka? Bo widzę coraz bardziej
2
svdvlbe
@fsfdjf: czy Ty próbujesz mnie sprowokować?
1
BOYAR
@Shatter przepraszam cię bardzo ale gdzie ty masz dziury wielkości malucha bo wtedy dopiero kierunek wiązki światła zaczalby walić w górę lub w dół
... Albo ktoś jest głupim trolem
1