Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +24
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
Infex +286
#wladcapierscieni Nic się ten film nie zestarzał
źródło: image
Pobierz

#polskiedrogi #motoryzacja
źródło: comment_heyFnvSLvGPwRvL7zEIafhQuFZAvXduL.jpg
PobierzDo głowy by mi nie przyszło rozglądać się po pozostałych wjazdach i obliczać kto i gdzie planuje zjechać, bo nie ma to dla mnie
Czyli na zwykłym małym skrzyżowaniu też uważasz, że lewy kierunkowskaz jest niepotrzebny?
Przecież piszę o mikrorondach. Skup się: masz małe skrzyżowanie. Używasz na nim kierunkowskazu i fajnie by było, żebyś tak z 10 metrów wcześniej już go włączył. A teraz przychodzi ktoś i na środku maluje kółko. Z praktycznego punktu widzenia kierowcy zmienia się tylko to, że teraz przy skręcie w lewo auta mijają
Wyrok jest inny: nie ma obowiązku a nie jest zakaz.
Zadaję ci pytania. Jak sobie odpowiesz na te pytania to dostaniesz
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby każdy używał prawego kierunkowskazu wtedy kiedy zjeżdża to by rzeczywiście nie miało to sensu
No a wiadomo ze zdarzają się osoby co nie wrzucają prawego kierunkowskazu albo zapominają i przez takich ludzi traci się czas, nie możesz włączyć się do ruchu zazwyczaj