Aktywne Wpisy
Kasahara +8
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
glider05 +751
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
#polskiedrogi #motoryzacja
Do głowy by mi nie przyszło rozglądać się po pozostałych wjazdach i obliczać kto i gdzie planuje zjechać, bo nie ma to dla mnie
Czyli na zwykłym małym skrzyżowaniu też uważasz, że lewy kierunkowskaz jest niepotrzebny?
Przecież piszę o mikrorondach. Skup się: masz małe skrzyżowanie. Używasz na nim kierunkowskazu i fajnie by było, żebyś tak z 10 metrów wcześniej już go włączył. A teraz przychodzi ktoś i na środku maluje kółko. Z praktycznego punktu widzenia kierowcy zmienia się tylko to, że teraz przy skręcie w lewo auta mijają
Wyrok jest inny: nie ma obowiązku a nie jest zakaz.
Zadaję ci pytania. Jak sobie odpowiesz na te pytania to dostaniesz
Komentarz usunięty przez autora
Gdyby każdy używał prawego kierunkowskazu wtedy kiedy zjeżdża to by rzeczywiście nie miało to sensu
No a wiadomo ze zdarzają się osoby co nie wrzucają prawego kierunkowskazu albo zapominają i przez takich ludzi traci się czas, nie możesz włączyć się do ruchu zazwyczaj