Aktywne Wpisy
Napedikr +1059
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia

mrocznegacie +192
Dobra, z racji tego, że dziś zarobiłem trochę przez wifi i telefon to robię rozdajo.
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro do 12
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B).
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro do 12
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B).
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out.
źródło: Screenshot 2024-08-27 at 18-15-15 dawid – Dysk Google
Pobierz

tak mnie wlasnie wzielo na wspominki - wczoraj minelo wlasnie 21 lat jak poznalem swoja zone
pierwszy tydzien studiow, 19 lat
a teraz 10 lat po slubie, w sumie 21 lat razem (bo szybko poszlo od poznania), pewno jest to wiecej niz 3/4 mirkow ma lat:)
takze wiecie mirki, da sie
#feels #rozowepaski #niebieskiepaski #slub #zwiazki #nostalgia i absolutnie nie zadne #zalesie
kilka goscilem z Couchsurfingu i byly jak najbardziej w porzadku ale nie pytalem ilu mialy facetow bo w zaden sposob mnie nie interesowalo ¯\_(ツ)_/¯
ale moze dlatego ze mamy swoje lata
jak wypok jeszcze troche podziala to wy tez bedziecie starzy
ha!
Większość par które znam ciągle szukają okazji do flirtu bo są już sobą trochę znudzeni i szukają odrobiny emocji tylko słabe jest właśnie to że robią to trochę za plecami
Masz jakieś sposoby na monotonię zakładając że dzieciaki dadzą wam chwilę spokoju?
u nas nie zawsze bylo rozowo, nie zawsze jest rozowo, ale sie staramy
ale seks jest dobry i jest go sporo, nawet wiecej niz kiedys
u nas na pewno pomaga dobra sytuacja materialna, nie ma czegos takiego jak klotnie o pieniadze czy problemy z pieniedzmi
mysle ze to ich brak moze wplywac negatywnie na wiele zwiazkow niestety
Też tak pozanłem swoją...
...ale wyjechała na erazmusa i #!$%@?ła się za pieniądze
mam zajebista zone wiec jest czego:)
@Lucius: Ja to jeszcze nie poznałem, tylko zobaczyłem ją i już wiedziałem, że to będzie ONA. I cyk - też już 10 lat po ślubie ;)