Wpis z mikrobloga

@t0mI84 pamiętam jak zachlałem na osiemnastce znajomej tak ze urwał sie film, ostatni moment jaki pamiętam to ubieranie butów. Film wrócil jak sie rano obudzilem w swoim łóżku. Po paru godzinach ide do garażu patrze auto zaparkowane idealnie tak jak zawsze ja to robie.. ide pochwalic swoją różową ze w koncu sie przełamała i zjechała do garażu a ona ze przecież ja wjezdzałem.. nie pamiętasz nic? XDD byłem w totalnym szoku i
@urojony_uzurpator: @laress: a nie pomyśleliście nigdy, że to nie HURR DURR BABA NIE UMI PARKOWAĆ tylko baba czuję się zgnojona i łapie stresa podczas parkowania, bo wie jak będzie oceniana? ;) Mam w 100% wspierającego niebieskiego i okej, w tym roku odważyłam się pierwszy raz po 6 latach niejeżdżenia wsiąść za kółko i zdaję sobie sprawę, ile rzeczy muszę jeszcze zmasterować, ale nie usłyszałam od niego ani pół złego słowa.
@t0mI84: Też tak kiedyś myślałem, aż nie chciałem poprawić parkowania po żonie, a byłem delikatnie wcięty. Na szczęście zahaczyłem o słup a nie sąsiada...

@Chacha: Młodzi samcy alfa, czy tam półalfa nigdy nie wpadną na takie rzeczy. Do takich rzeczy trzeba trochę dorosnąć.