Aktywne Wpisy

Markowowski +393
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
KapitanUlicy +36

@Atinay: Prezes UODO jest aparatyczkiem PIS, więc jak trzeba będzie, to nie stwierdzi żadnego naruszenia (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Gdyby opozycja wpadła na taki pomysł, pewnie już mielibyśmy aferę.
Mogą sobie nawet wywróżyć. Sam fakt dzwonienia z niezamawianym marketingiem jest bezprawny.
źródło: comment_bEE71U797Y4u7BiRU3TkumdREdmAAuYi.jpg
PobierzMordeczki, RODO tak nie działa, można też losować numery, prawo telekomunikacyjne jest przestarzałe.
Zadzwonił kiedyś do mnie jakiś random z ankietą, myślałem że gościa rozłożę prawem telekomunikacyjnym, ale ten mi powiedział że jest nowe rozporządzenie ministra, podał dokładnie jakie i jechał potem ze swoją formułką xd
Potem jak poszukałem na necie to było to,
Komentarz usunięty przez autora