@DzonySiara: bo wyszło im w badaniach, że im niższa frekwencja, tym większe zagrożenie że wygrają ale nie zdobędą samodzielnych rządów. Grozi im koalicja.
@DzonySiara: Ciekawe z jakiego numeru zadzwonią, dostałem pół godziny temu połączenie z nieznanego numeru, ale nie mogłem gadać to zrzuciłem (trzy ostatnie cyfry ukryłem)
@Fl3tcher: ziomek przecież to zwykły numer komórkowy, może znajomy zmienił numer, może ktoś się pomylił, może oferta pracy, może ktoś z olx, jest milion opcji xD nie popadaj w paranoję, ja co trzy dni mam takie telefony.
Zgodnie z rodo nie ma czegoś takiego jak "losowanie numerów" czy wybieranie ich po kolei. Musi być wyrażona zgoda na dzwonienie.
@DDexter: A który punkt tak mówi? Generalnie RODO to fajna sprawa, ale znów widzę naciąganie wszystkiego pod to. Ten nawet art 172 PT nie dotyczy ewentualnie takich telefonów.
Niestety zapomniał zapytać o RODO :/
Chyba ze kupili listę od kogoś to musza poinformowac ludzi ze przetwarzają ich dane
źródło: comment_gkRBQTWnOhnalJE9OR4ONds0QnNKZR5Z.jpg
Pobierzźródło: comment_m20VTtYEQzqG0XrgjBspNAYCtihnfC4v.jpg
Pobierz@DDexter: A który punkt tak mówi? Generalnie RODO to fajna sprawa, ale znów widzę naciąganie wszystkiego pod to. Ten nawet art 172 PT nie dotyczy ewentualnie takich telefonów.