Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +436

Elo, jestem embedem i robię w #jezykc
Ale też sporo piszę w #python i już mi stuknął ten słynny rok doświadczenia (chociaż teraz to się mówi o dwóch xd). Nie ukrywam, że dość cieplutko mi w moim k--------u, wyrabiając dupogodziny, ale myślę coraz częściej o opcji awaryjnej, gdyby np. nie dali mi kolejnej podwyżki, albo upadli i sobie głupi ryj rozbili. Powiedzcie mi no, wywróżcie z fusów, czego teraz się wymaga od mocnego juniora w pythonie (dalszej drogi w embedded raczej nie rozważam, bo kiepsko płatne i podobno w większości firm z tej branży nie jest tak różowo jak u mnie)?
A co do ogłoszeń nie raz to c++ to tak naprawdę c bo hehe co to za różnica.
Są też różne rozumienia pojęcia embedded. Dla części rynku embedded to całkiem mocne
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora