Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
W moim info podałam, że szukam związku partnerskiego.
Piszę z niebieskimi, wymiana 5-10 zdań, proponują spotkanie. Ja proszę by mi napisali coś o sobie... i zapada cisza...
Dlaczego? Dlatego, że są jednak ONS? FWB?
Dlatego, że im się nie chce?
Dlaczego chcę czytać co o sobie napiszą? Bo już mnie męczy i w-----a, że idę na tę kawę/p--o/spacer i tracę aż dwie godziny zamiast 20 minut. Okazuje się, że kolesie nie mają zainteresowań albo że ich zainteresowania opierają się tylko na filmach/serialach. Że mieszkają z rodzicami, bo jest wygodniej. Że udają rozeznanych, a jak pytasz o szczegóły to zonk. Że żyją po najmniejszej linii oporu, bo po co chcieć coś więcej... Ręce i nogi opadają...
Przyjmuję rady, wskazówki i porady!
#tinder #podrywajzwykopem #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
@Yellowmellow: po co mają chcieć, przecież oni są od spełniania tego co ty chcesz xD
@apee: Dzięki, tak spróbuję.
@matowy: Jakieś rady i porady? Krytykę biorę na klatę. Ostatniego niebieskiego poznałam ponad dwa lata temu na Tinderze, ale widzę że się coś
Komentarz usunięty przez moderatora
@Yellowmellow: inna jakość? możliwość atrakcji poza hotelem? ładne dziewczyny na plazy?
@PanHagrid: no stary, mnóstwo? Poza ludźmi, kuchnią, kulturą, której możesz liznąć w hotelu to dla każdej lokalizacji, przywołując najprostsze przykłady z głowy dla państw, które wcześniej podałam (nie wybiegając poza podstawy):
- Egipt - piramidy, oazy, spacer z wielbłądem, wycieczka nad Morze Czerwone, nauka nurkowania,
- Turcja - Ankara, meczety, architektura, nauka nurkowania, Efez i inne starożytne, kuchnia (chałwa przede wszystkim!),
- Grecja -
Szukaj potencjału, a nie gotowca. Jeśli sama jesteś wartościowa to prędzej czy później znajdziesz porządnego faceta.
Ostatnio poznałem miłą kobietę po trzydziestce, mieszka z matką, gra w gry, ogląda seriale, chętnie chodzi w góry czy na wycieczki, normalnie pracuje także pewnie ma sporo oszczędności. Także tego... Może mieszkanie z rodzicami coś znaczyć a może nic.
@Yellowmellow: Bo już mnie męczy i w-----a, że wdaję się w głupie pogaduchy o niczym i tracę aż dwa tygodnie zamiast 2 godziny na spotkanie. Okazuje się, że laski nie wyglądają tak jak na zdjęciach, albo zdjęcia są stare i nie pokazują wszystkiego. Potem dochodzi do spotkania i ręce i
@Yellowmellow: to ja ci nie wierze w to, że się nie bawisz w ONS/FWB.
@Yellowmellow: nie zrozumiałas co napisałem :( przeczytaj mój ostatni komentarz w odniesieniu do zacytowanych słów
ogólnie ludzie w większości nie są ciekawi i nie mają zainteresowań, zwłaszcza ciężej interesująca osobę znaleźć w tej grupie docelowej, ale nie wiem co widzisz złego, że ktoś chce spędzić urlop inaczej niż Ty lubisz
że moja koleżanka je uwielbia, itp. Życie jest za krótkie na to żeby przeżywać że mój potencjalny facet nie czyta tyle co ja, lub ma inne zainteresowania.
@Yellowmellow:
Mnie po czymś takim by się już nie chciało prowadzić rozmowy. Kij w dupie. Prośba "opowiedz coś o sobie" jest bardzo słaba, kojarzy mi się z kiepską rozmową kwalifikacyjną. Postaraj się bardziej.
@damianooo5: jak by była, to by nie szukała faceta mając 30 lat. Wartościowe kobiety są permanentnie zajęte najdalej w szkole średniej.