Wpis z mikrobloga

Potrzebuję szerokiego niebieskiego spojrzenia. Tinder używany w celach związkowych. W prawo w skrócie daję niechadowych, z opisem, czasami mają tam coś o związkach - czasami nie, czasem jakieś śmieszne info itp., target: 30-36. Wybieram sympatycznie wyglądających ludzi, polaków, bez 5 zdjęć na siłowni i 3 w windzie. Edit: jak mają wzrost to równego wzrostu lub wyższych od siebie.
W moim info podałam, że szukam związku partnerskiego.

Piszę z niebieskimi, wymiana 5-10 zdań, proponują spotkanie. Ja proszę by mi napisali coś o sobie... i zapada cisza...
Dlaczego? Dlatego, że są jednak ONS? FWB?
Dlatego, że im się nie chce?

Dlaczego chcę czytać co o sobie napiszą? Bo już mnie męczy i w-----a, że idę na tę kawę/p--o/spacer i tracę aż dwie godziny zamiast 20 minut. Okazuje się, że kolesie nie mają zainteresowań albo że ich zainteresowania opierają się tylko na filmach/serialach. Że mieszkają z rodzicami, bo jest wygodniej. Że udają rozeznanych, a jak pytasz o szczegóły to zonk. Że żyją po najmniejszej linii oporu, bo po co chcieć coś więcej... Ręce i nogi opadają...

Przyjmuję rady, wskazówki i porady!

#tinder #podrywajzwykopem #zwiazki #logikaniebieskichpaskow
  • 154
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@E_li_mi_nator: to może jakieś rady i porady w pakiecie do krytyki samego podejścia?

@apee: Dzięki, tak spróbuję.

@matowy: Jakieś rady i porady? Krytykę biorę na klatę. Ostatniego niebieskiego poznałam ponad dwa lata temu na Tinderze, ale widzę że się coś
  • Odpowiedz
bo to samo łóżko mam w domu, Uber Eatsa / Głodnego / Pyszne i codziennie inną kuchnię świata. Pytam, bo pewnie czegoś nie widzę

@Yellowmellow: inna jakość? możliwość atrakcji poza hotelem? ładne dziewczyny na plazy?
  • Odpowiedz
inna jakość? możliwość atrakcji poza hotelem? ładne dziewczyny na plazy?

@PanHagrid: no stary, mnóstwo? Poza ludźmi, kuchnią, kulturą, której możesz liznąć w hotelu to dla każdej lokalizacji, przywołując najprostsze przykłady z głowy dla państw, które wcześniej podałam (nie wybiegając poza podstawy):
- Egipt - piramidy, oazy, spacer z wielbłądem, wycieczka nad Morze Czerwone, nauka nurkowania,
- Turcja - Ankara, meczety, architektura, nauka nurkowania, Efez i inne starożytne, kuchnia (chałwa przede wszystkim!),
- Grecja -
  • Odpowiedz
@Yellowmellow: Nie słuchaj tych miernot z komentarzy co próbują ci wmówić, że jeśli nie bierzesz pierwszego lepszego to znaczy, że lecisz na chadów, hajs, wzrost itp.

Szukaj potencjału, a nie gotowca. Jeśli sama jesteś wartościowa to prędzej czy później znajdziesz porządnego faceta.
  • Odpowiedz
@Yellowmellow:
Ostatnio poznałem miłą kobietę po trzydziestce, mieszka z matką, gra w gry, ogląda seriale, chętnie chodzi w góry czy na wycieczki, normalnie pracuje także pewnie ma sporo oszczędności. Także tego... Może mieszkanie z rodzicami coś znaczyć a może nic.
  • Odpowiedz
Piszę z niebieskimi, wymiana 5-10 zdań, proponują spotkanie. Ja proszę by mi napisali coś o sobie... i zapada cisza...

Dlaczego?

@Yellowmellow: Bo już mnie męczy i w-----a, że wdaję się w głupie pogaduchy o niczym i tracę aż dwa tygodnie zamiast 2 godziny na spotkanie. Okazuje się, że laski nie wyglądają tak jak na zdjęciach, albo zdjęcia są stare i nie pokazują wszystkiego. Potem dochodzi do spotkania i ręce i
  • Odpowiedz
I Ty się mnie pytasz czy jest możliwość atrakcji poza hotelem?

@Yellowmellow: nie zrozumiałas co napisałem :( przeczytaj mój ostatni komentarz w odniesieniu do zacytowanych słów

ogólnie ludzie w większości nie są ciekawi i nie mają zainteresowań, zwłaszcza ciężej interesująca osobę znaleźć w tej grupie docelowej, ale nie wiem co widzisz złego, że ktoś chce spędzić urlop inaczej niż Ty lubisz
  • Odpowiedz
  • 0
@geronimo80 no ja oferowałam przede wszystkim to że też sama mieszkałam, nie przyszłoby mi do głowy oczekiwać czegoś, czego sama nie umiem zapewnić. A "kogoś ogarniętego" znalazłam, dzięki za troskę ʕʔ. Tyle że nie na tinderze
  • Odpowiedz
@dart22: i dlatego każdy z nas wybiera taką rozrywkę na jaką ma ochotę ;-) . Ja nie lubię romansideł ale nie mam problemu z tym
że moja koleżanka je uwielbia, itp. Życie jest za krótkie na to żeby przeżywać że mój potencjalny facet nie czyta tyle co ja, lub ma inne zainteresowania.
  • Odpowiedz
@lastro: Prawda jest taka ze chłopy z tindera to faktycznie lamusy i lenie. Prawdziwy chłop nie potrzebuje g---o appki żeby do panny zagadać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Mogę Ci wrzucić, że zaimki osobowe kierowane w wiadomościach pisze się wielką literą, ale ten post tego nie dotyczy.

@Yellowmellow:
Mnie po czymś takim by się już nie chciało prowadzić rozmowy. Kij w dupie. Prośba "opowiedz coś o sobie" jest bardzo słaba, kojarzy mi się z kiepską rozmową kwalifikacyjną. Postaraj się bardziej.
  • Odpowiedz
Jeśli sama jesteś wartościowa to prędzej czy później znajdziesz porządnego faceta.

@damianooo5: jak by była, to by nie szukała faceta mając 30 lat. Wartościowe kobiety są permanentnie zajęte najdalej w szkole średniej.
  • Odpowiedz