Aktywne Wpisy
brazowooka_eS +47
Mam do Was pytanie motoryzacyjne z rana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
Macie jakis samochód z dzieciństwa, który strasznie się Wam podobał i marzyliście zeby go mieć w przyszłosci? Dla mnie to było Audi TT z obrazka, strasznie mi sie ten bydlak podobał (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #samochody
luke-dolla7 +411
Z okazji Barbórki chciałbym życzyć górnikom:
świadomości, że rok ma 12 miesięcy,
zrozumienia, że nierentowne przedsiębiorstwa się zamyka,
akceptacji zasad wolnego rynku (tzn. jak się praca i wypłata nie podoba to można ją zmienić)
świadomości, że rok ma 12 miesięcy,
zrozumienia, że nierentowne przedsiębiorstwa się zamyka,
akceptacji zasad wolnego rynku (tzn. jak się praca i wypłata nie podoba to można ją zmienić)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
- dodaliśmy też kilka drobnych usprawnień w changelogu!
Wdrażane zmiany możecie śledzić: https://wykop.pl/changelog
2. Druga wiadomość szczególnie spodoba się tym, którzy lubią rano pospać! Jutro zaczynamy mirkowanie trochę później! We wtorek (5.11.2024), w godzinach 6:30–6:45, serwis może być chwilowo niedostępny z powodu ważnej aktualizacji. Przygotowaliśmy dla Was jedno z udogodnień, o które często prosiliście – szczegóły zdradzimy już wkrótce! Postaramy się, żeby przerwa techniczna była możliwie jak najkrótsza 😊
Dziękujemy za cierpliwość i – jak zawsze – za Wasze zgłoszenia. Trzymajcie się ciepło! (ʘ‿ʘ)
#wykopchangelog #wykop #ogloszenia #komunikat
@wykop:
@_e_l_o_: Ciii...
Udało nam się przekonać Michała, że to absolutnie kluczowe, mega istotne usprawnienie, które przyniesie radość wszystkim fanom tagów #nauka #wiedza #ciekawostki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wykop: Czyli mówicie że serwis ok 10 godzin nie będzie czynny? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@wykop: chodzi o umieszczenie linków (np. do streamable) pod embedowanymi filmikami? Wtedy na mobilnej wersji strony można łatwo link skopiować i udostępnić dalej
Po ostatnich usprawnieniach pół wykopu odeszło...