Aktywne Wpisy
mobutu2 +20
Kolejne podwójne standardy na Wykopie.
Afera dnia, +500 na Mikro. Jakiś polski piłkarz został porzucony przez swoją rosyjską żonę.
W komentarzach użytkownik @Linnior88: natychmiast poprawił autora wpisu - żona nie jest Rosjanką, ale Osetyjką. Nikogo to nie interesuje! Rosyjska, chciwa kobieta opuściła mężczyznę, gdy tylko zaczął mniej zarabiać. Ci
Afera dnia, +500 na Mikro. Jakiś polski piłkarz został porzucony przez swoją rosyjską żonę.
W komentarzach użytkownik @Linnior88: natychmiast poprawił autora wpisu - żona nie jest Rosjanką, ale Osetyjką. Nikogo to nie interesuje! Rosyjska, chciwa kobieta opuściła mężczyznę, gdy tylko zaczął mniej zarabiać. Ci
phaxi +92
Co jest normalne w 2024:
- posiadanie onlyfans (e-p---------a)
- dziecko może zadecydować o zmianie swojej płci w wieku 8 lat
- duże czipsy kosztują 10 zl
- kobiety mogą głosować w wyborach
- mężczyźni obowiązkowo trafiają na front w czasie wojny
- posiadanie onlyfans (e-p---------a)
- dziecko może zadecydować o zmianie swojej płci w wieku 8 lat
- duże czipsy kosztują 10 zl
- kobiety mogą głosować w wyborach
- mężczyźni obowiązkowo trafiają na front w czasie wojny
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
@fhgd: nie powiedział nikt nigdy xd
@przegro_pisarz: Lewactwo jest wtedy gdy korporacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PomidorovaLova: ale opodatkować lub uregulować prawnie (np żeby na takim fb połowa postów nie było scamem) to też nie
@MazurskiSmak: u mnie też większość opinii nie opublikowali, nawet nie tak dawno była afera że mirkom usuwali recenzje różnych miejsc, ktoś wkładał mnóstwo pracy w zdjęcia, opis różnych atrakcji, a Google: cyk usunięte xd
@PomidorovaLova: nie, ale obrona przed opodatkowaniem, zezwolenie na przejęcia startupów metodą Buy or bury (Google np przejęło ponad 250 firm), czy promowanie rozwiązań które promują większą koncentrację kapitału (bo inne się "nie opłacają") to co innego.
@przegro_pisarz: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ile płacisz miesięczne?
Czy na tyle dużo w darmowym, że ci starcza?