ech, nic się nie zmieniło niby człowiek wiedział, a jednak się łudził co ja mam zrobić, żeby tam nie stały... zacząć je chować sobie do mieszkania? #zalesie #wojnysmieciowe
@dktr: W sypialni od razu albo u dziecka, bo komuś widok worka przed drzwiami przeszkadza jak plakat antyaborcyjny xD Na szczęście ani ja ani moi sąsiedzi to nie atencjusze z mirko. Ja po prostu myślałem, że te śmieci jebią na pół klatki.
@radziuxd: Ale skoro to taki nie przeszkadzający widok to dlaczego se go nie postawisz nawet w sypialni? Klatka schodowa to nie jest śmietnik, nie ogarniam jak można nie pojąć czegoś tak oczywistego.
@dktr: Bo szkoda mi miejsca w domu, już pisałem, a co by Ci bardziej dupka pękła to wystawiałem już wcześniej lodówkę, zamrażarkę i fotel na kilka dni i też nikogo nie p------o, żeby np. słać na mnie spółdzielnię. ( ͡°͜ʖ͡°)
@bizonsky a dlaczego nie zapukasz mu do drzwi i nie zapytasz, tak poprostu, po ludzku (nie chamsko) :
"Czy mógłby Pan/Pani sąsiad nie wystawiać śmieci na klatkę schodową tylko przetrzymywać je u siebie lub od razu wynieść na śmietnik? Przez te śmieci nie pachnie najlepiej na klatce, a i wygląda to nie za ciekawie"
@radziuxd Z tego co pamiętam to op w którymś wpisie wspomniał, że śmieci śmierdzą. I jakoś wątpię, że np przy ostatnich upalach, na klatce ze słabą wentylacją, Twoje by nie j----y
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Ostatnio ludzie zrobili się czujni, dlatego zamontowaliśmy satelitarny system namierzania dzieci i teraz żaden guwniak w promieniu 3 kilometrów się przed nami nie ukryje
niby człowiek wiedział, a jednak się łudził
co ja mam zrobić, żeby tam nie stały... zacząć je chować sobie do mieszkania?
#zalesie #wojnysmieciowe
źródło: comment_GoBocbYnChC40H6YbbkpFgPi1031F04Z.jpg
PobierzPomysł ze sustromming dobry choć bardzo hardkorowy (ʘ‿ʘ)
Ja po prostu myślałem, że te śmieci jebią na pół klatki.
"Czy mógłby Pan/Pani sąsiad nie wystawiać śmieci na klatkę schodową tylko przetrzymywać je u siebie lub od razu wynieść na śmietnik? Przez te śmieci nie pachnie najlepiej na klatce, a i wygląda to nie za ciekawie"
Wszystko co musisz zrobić to się odezwać ¯_(ツ)_/¯
Trzymam za ciebie kciuki @bizonsky (✌ ゚
I jakoś wątpię, że np przy ostatnich upalach, na klatce ze słabą wentylacją, Twoje by nie j----y