Wpis z mikrobloga

@guest Nie wiem czy nawet dyspo 5/5 jest w stanie naprawić dual skanę. Jest wiele broni w tej samej kategorii z podobną dyspozycją a znacznie lepszymi statsami. To jest riven dla jakiegoś szalonego kolekcjonera. ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@guest: jak ktoś ma Body Count to będzie mieć jeszcze 6 sekund kombosa.

Ale nie trzeba wgl modować pod combo duration.
A jak już to zawsze można latać na naramonie, który minimalnie niweluje utratę combo timera.

Ale zawsze zamiast tego bardziej mile widziane
  • Odpowiedz
@guest: Ta broń ma 5% CC i 1,5CD. Praktycznie jedynym atutem rivena jest 330% damage, jednak broń (imo) jest na tyle słaba że to 7 rolli to strata kuvy.
  • Odpowiedz
@guest: Nie,nie i jeszcze raz nie xd,to nie scam,tylko za precyzowałem pod poprzednim Twoim postem jakie staty bym chciał,nie ma limitu czasowego,dopieść go i będziesz bogata ( ͡° ͜ʖ ͡°) (uwierz ze 3k plat to nie jest majątek i będzie Ci apetyt rósł w miarę im więcej będziesz posiadała).DE mnie już tak wyczaił ze ślubami mi dają 75% zniżkę 3-4 w miesiącu XD
  • Odpowiedz
@Rythlock: @guest: Bejt jak #!$%@?, nikt o zdrowych zmysłach nie da 3k za riven do dual skany, nawet jeżeli jest praktycznie perfekcyjny.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale jeżeli dasz te 3k to zapraszam również do mojego sklepu, vacuum po 50platyny i ammo drum 40plat
  • Odpowiedz