Wpis z mikrobloga

Ja myślę że to jest placeholder bo twarz jest zupełnie inna, krótszy nos, okrągła głowa. Tylko dlaczego pokazywaliby niedokończoną postać na gameplayu?
  • Odpowiedz
@MartinCh: Model Keanu obecnie jest tragiczny. Wiem, że gra jest w fazie produkcji, ale Keanu po ostatniej akcji "breathtaking" jest niezaprzeczalnie ikoną tej gry. Mogli w tym zwiastunie darować sobie pokazywanie tak fatalnie zrobionej postaci.
Stać CDPR na więcej, co widać choćby po modelu V. Jeśli chodzi o standardy, to wystarczy popatrzeć jak fenomenalnie odwzorowani są aktorzy we wspomnianym już Death Stranding.
  • Odpowiedz
@Wulfee: Modele postaci nigdy nie były mocną stroną CDPR. Wszystkie ich gry mają ten komiksowo-karykaturalny feeling co jest wadą i zaletą jednocześnie. Dam dla przykładu MGS V: The Phantom Pain - design postaci może jedynie zawstydzić Cyberpunk a najlepsze jest to, że gra pochodzi z czasów PS3. Nowszych sandboxów nawet nie będę przedstawiał, bo to byłoby kopanie leżącego.
MartinCh - @Wulfee: Modele postaci nigdy nie były mocną stroną CDPR. Wszystkie ich gr...

źródło: comment_wLoTsRJrLVGEmSOA2NtV0QOgv4EME0UU.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@MartinCh: Ja osobiście nie chcę osądzać czegoś innego niż pokazania nieukończonego/placeholdera Keanu. Według mnie mogli z tego kompletnie zrezygnować i nic by się nie stało. Gra wciąż jest w fazie produkcji, a do premery jest jeszcze kupa czasu dlatego wstrzymałbym się z osądem.
  • Odpowiedz
@lerlaone: Szkoda, że ta wkrętka nie udała się z trzecim Wieśkiem. Fakt gra się obroniła jakością ale downgrade był i to solidny. Ubi wzięło sobie do serca podjudzanie graczy. CDPR zdaje się dalej być w 2015 roku.
  • Odpowiedz
To nieprawda. Dobra grafika w połączeniu z gameplayem ma olbrzymi wpływ na immersji

breath of the wild na Switcha pokazało że grafika to tylko dodatek do gunplay'u, gameplay'u, klimatu i lore'u świata przedstawionego.

Jesteście wszyscy poprostu dzieciinni, myślicie że wypuszczą nową kartę graficzną to wsztacy developerzy nagle zaczną robić gry z grafiką +1 xd

Na wszystko przyjdzie czas, nie zesrajcie się.
  • Odpowiedz