Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +70
Nagle jesteś po 30tce i znajomi już nie gadają jakie fajne są chmury na niebie, tylko mierzą se kutasy i gadają o pracy i pieniądzach, połowa z nich ma dzieci, a druga jest już rozwiedziona. C-----o.

arinkao +55
Pizzerinki nocne na cieście drożdżowym ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Jedne z grzybami leśnymi, inne z podwójnym serem bez grzybów. Uwielbiam, są dobre na zimno i na ciepło, sklepowe nie mają podjazdu. Sos pomidorowy mutti z oregano, parmezan, szynka, kukurydza, karmelizowana cebula.
Z kilograma mąki wyszły 4 blachy pizzerinek.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
Jedne z grzybami leśnymi, inne z podwójnym serem bez grzybów. Uwielbiam, są dobre na zimno i na ciepło, sklepowe nie mają podjazdu. Sos pomidorowy mutti z oregano, parmezan, szynka, kukurydza, karmelizowana cebula.
Z kilograma mąki wyszły 4 blachy pizzerinek.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20250827_194245
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_zRjdDZomi4O0VIeg0MwLz5bIXxZNBGPm.jpg
Pobierzbk, taki wasz obraz jabłkowi fanatycy
Jestem na razie mega zadowolony - aparat, wyświetlacz, szybkie ładowanie (ładowarka w cenie!) i mini jack.
Ilość reklam i pytan o prywatnośc niepokoi. Ale ilość ustawień mnie mile zaskoczyła. I ekran always on. I ten piękny OLED.
Retina sretina, serio. Aha zapłaciłem 1600. Za tę cenę to może bym sobie podstawkę pod monitor kupił ;)
Na Androidzie używam Android auto, iCar jest dużo słabsze. Nie ma asystenta po polsku, Yanosik nie odtwarza dźwięku