Wpis z mikrobloga

Żegnaj ios witaj android. Zamówiłem właśnie Note 10+. Strasznie mnie już irytuje zacofanie technologiczne iPhone i nie, nowy iPhone tego nie zmieni bo tam się jarają rzeczami które maja inne słuchawki od 2 lat. MacBook zostaje i tak będzie mi brakowało tej magicznej synchronizacji ale potrzebuje mieć troszkę bardziej funkcjonalny telefon niż tylko do dzwonienia. Taka prawda. ( ͡° ʖ̯ ͡°) #android #samsung #apple #iphone
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zalogowany_jestem: zaraz przyjdzie masa osób, które zaczną Ci tłumaczyć że to co w reszcie telefonów jest standardem za milion lat wejdzie do Apple ale DOPRACOWANE i będzie znacznie lepsze. Dobra decyzja Miras, też mnie mój IP8 denerwuje i czekam z wytęsknieniem aż mi w firmie zmienią na coś sensownego
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@zalogowany_jestem: Ubuntu też mocno goni, choć macos to macos. Po śmierci Jobsa już nie ogarniają tematu, taka prawda. Czekam aż takie Xiaomi weźmie Linuxa i go zoptymalizuje pod swoją specyfikację sprzętową.
  • Odpowiedz
@zalogowany_jestem: brawo i gratki! Ja od wczoraj z iPhone 7 na Pixel 3a :)
Jestem na razie mega zadowolony - aparat, wyświetlacz, szybkie ładowanie (ładowarka w cenie!) i mini jack.

Ilość reklam i pytan o prywatnośc niepokoi. Ale ilość ustawień mnie mile zaskoczyła. I ekran always on. I ten piękny OLED.

Retina sretina, serio. Aha zapłaciłem 1600. Za tę cenę to może bym sobie podstawkę pod monitor kupił ;)
  • Odpowiedz
@zalogowany_jestem: Siri po polsku pewnie nie będzie wcale wiec to akurat dla mnie nieistotne. Nie dyktuje SMS glosowo, rzadko pisze bo wole zadzwonić. Czekam do premiery nowych urządzeń i zobaczę czy warto iść znów w iOS czy zmieniać choć nie ukrywam ze androida nie biorę pod uwagę bo przyzwyczaiłem się do iOS
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@zalogowany_jestem: ja mam dwa telefony, iPhone 7 i nie markowy Android. iPhone służy mi tylko do dzwonienia, to telefon służbowy. Oprócz tego gram na nim w grę, bo na Androidzie mam często błąd SSL ( coś z wifi nie tak). iPhone robię też zdjęcia, lepiej robi niż mój 3 letni Android 9.

Na Androidzie używam Android auto, iCar jest dużo słabsze. Nie ma asystenta po polsku, Yanosik nie odtwarza dźwięku
  • Odpowiedz
@Singularity00: Co jest takiego zajebistego w kablach ligtning twoim zdaniem? Mam porównanie do obu i jak dla mnie USB-c jest po prostu lepsze i często lepszej jakości.
  • Odpowiedz