Aktywne Wpisy

Kiedysbedeczerwonka +328
Najgłupsza decyzja ever? #!$%@?ć za granicą, żeby kupić/wybudować dom w Polsce lub kupić mieszkanie, jednocześnie nie mając perspektywy pracy w kraju XD
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Ile ja już takich znajomych widziałem XD Żyli jak zwierzęta za granicą na konserwach, wybudowali dom, posiedzieli bez roboty 3 miesięce, bo u nas za tyle to nie pójdzie, przyzwyczajony do euro. Dom stoi pusty, albo siedzi tylko Agniecha z gówniakiem, a chłop #!$%@? za granicą dalej, żeby kaszojad i
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

#zalesie
Dobra, sam uważam się za prawaka, ale już wiem czemu lewica drze łacha z was.
@Bocislaw: A wiesz od której jest Cisza nocna?
Komentarz usunięty przez moderatora
Prawdziwą miarą polskiego katolicyzmu jest udział w mszach, a tu jak sam zauważyłes, wygląda to zgola inaczej.
@BiBiTheCat: Ty no nie wiem #!$%@?. Może podpowiesz? xD
@Bocislaw: Najpierw przejedź się do muzułmańskiego kraju i doświadcz maratonu wycia ze wszystkich okolicznych meczetów o czwartej rano. Zrozumiesz wtedy, że ciężko te dwie rzeczy do siebie porównywać.
Komentarz usunięty przez autora
@Bocislaw: Widzę że byleś w takim kraju to opowiedz nam jak było
@v1lk:
@wielad: typowe katolstwo w pigułce. Wam jak coś przeszkadza U INNYCH LUDŹI nawet was nie dotycząc to najlepiej zbronić ustawą (związki homo, aborcja, eutanazja, in vitro) Jak wasza sekta #!$%@? innych ludzi to każecie się IM wyprowadzić bo to wy ustalacie co można a co nie.
@v1lk: nie wiedziałem, że w demokratycznym kraju większość może mieć #!$%@? na mniejszość i jej prawa robiąc co im się podoba
I wolę żeby dzwonili tacy, co głoszą "miłuj bliźniego swego" niż tacy wyznający "zajeb wszystkich co nie są z nami"
A poza tym... 7 rano i Ciebie budzą? Weź się ogarnij chłopie, szkoda dnia(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Bocislaw: Zgłoś na Policję (art. 51 par. 1 kw) a nie stękasz na Wykopie
@viejra: czyli sąsiad który mieszka dłużej niż ty może Cię dowolnie #!$%@?ć, srać ci na podwórko itp bo dłużej od Ciebie mieszka czy co #!$%@?? Co to za #!$%@? zasada senioratu?
W UK wszyscy już na kawie w Coscie
N I E D Z I E L Ę że katoliki w dzwony bijo bo niedziela u katolików dzień Pański i sobie wolne zrobili i tak jest przynajmniej jeszcze od czasów średniowiecza jak nie wcześniej xD
Jak rozumiem nie podobają Ci się wolne niedziele, Święta Wielkiej Nocy, Trzech Króli, Boże Narodzenie i o czym am jeszcze mogłem zapomnieć? Wprowadzić nieprerywkę, i
Dom (i zabudowania) postawiono lekko licząc 150lat przed kościołem.
Czy to znaczy że mogę sie domagać wyłączenia dzwonów?
Tylko lewacy są takimi durniami że nie zdają sobie sprawy z istnienia stoperów czy okien dźwiękoszczelnych. Ja mieszkam przy ruchliwej ulicy na dodatek muszę często odsypiać w dzień i co?
Mam płakać że zamiast jeździć rowerami w centrum miasta jak w Holandii to #!$%@? się samochodami?
Dźwięk dzwonów to przy tym balsam dla uszu i każdy wie że chodzi jedynie o uczulenie na instytucje
@Bocislaw Weźcie kredyty, zmieńcie pracę i mieszkania i przestańcie #!$%@? kocopoły #!$%@? polaczki zwierzęta
Komentarz usunięty przez moderatora
@Barteky: XD A tutaj Urugwaj, można?