Wpis z mikrobloga

zawsze możesz mieszkać gdzieś daleko, w lesie lub w jakiejś przyjemnej jaskini.

@v1lk:

nie zesraj się a jak ci przeszkadza to zmień kraj. Nara

@wielad: typowe katolstwo w pigułce. Wam jak coś przeszkadza U INNYCH LUDŹI nawet was nie dotycząc to najlepiej zbronić ustawą (związki homo, aborcja, eutanazja, in vitro) Jak wasza sekta #!$%@? innych ludzi to każecie się IM wyprowadzić bo to wy ustalacie co można a co nie.
@Bocislaw: wierz mi, zawodzenie muezzinów jest o rząd wielkości bardziej #!$%@?ące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I wolę żeby dzwonili tacy, co głoszą "miłuj bliźniego swego" niż tacy wyznający "zajeb wszystkich co nie są z nami"

A poza tym... 7 rano i Ciebie budzą? Weź się ogarnij chłopie, szkoda dnia( ͡ ͜ʖ ͡)
Czuję się prawie jak w muzułmańskim kraju, 7;00 i dzwony kościoła #!$%@?ą na pełen regulator, super państwo xD

@Bocislaw: Zgłoś na Policję (art. 51 par. 1 kw) a nie stękasz na Wykopie
@Bocislaw takiego zgwałcenia logiki to dawno nie widziałem xDDDDDDDD narzekaj w
N I E D Z I E L Ę że katoliki w dzwony bijo bo niedziela u katolików dzień Pański i sobie wolne zrobili i tak jest przynajmniej jeszcze od czasów średniowiecza jak nie wcześniej xD
Jak rozumiem nie podobają Ci się wolne niedziele, Święta Wielkiej Nocy, Trzech Króli, Boże Narodzenie i o czym am jeszcze mogłem zapomnieć? Wprowadzić nieprerywkę, i
@BratJuzew:

Tylko lewacy chcą się rano wyspać?

Tylko lewacy są takimi durniami że nie zdają sobie sprawy z istnienia stoperów czy okien dźwiękoszczelnych. Ja mieszkam przy ruchliwej ulicy na dodatek muszę często odsypiać w dzień i co?
Mam płakać że zamiast jeździć rowerami w centrum miasta jak w Holandii to #!$%@? się samochodami?
Dźwięk dzwonów to przy tym balsam dla uszu i każdy wie że chodzi jedynie o uczulenie na instytucje
@FilMaty98 społeczeństwo polega na to że jedna grupa społeczna toleruje i akceptuje inną grupę społeczną i funkcjonuje w taki sposób aby tej drugiej nie uprzykrzać życia a dzwony kościelne o 6 rano w niedzielę to zdrowa przesada, mam do kościoła w linii prostej ponad kilometr i o ile w dzień ich nie słychać to o 6 rano przy otwartym oknie słyszę :( wg prawa to zagłuszanie miru domowego ale dla katotalibanu to