Wpis z mikrobloga

@wykopowajulka15: Tego nie wiem bo jestem hetero. Ale wiem, że w wieku 13 lat już bardzo mocno Mnie interesowały dziewczyny więc podejrzewam, że w takim wieku można dojść do wniosku że kogoś kręci coś inneo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@wykopowajulka15: Raz że #!$%@? trolem jak #!$%@?. Dwa że przecież bywają dzieci poddawane terapii hormonalnej i o ile jest to zasadne* to lepiej dla nich.

• Odpowiedz
@Soko_l Ja mówię o wybieraniu sobie płci, przez gówniarza, który nawet nie zaczął gimnazjum. A nie o byciu homo/hetero. Sam jestem lewakiem, ale są jakieś granice tego wszystkiego. Niedługo rodzice dla 6 miesięcznego synka #!$%@?ą kootasa, bo zamiast samochodzika wybierze zabawę lalką?
  • Odpowiedz
@wykopowajulka15: Wiem o co ci chodzi choć lewakiem nie jestem :D Dobra i przyznaję rację po przeczytaniu jego posta drugi raz, że jest to nie halo że jest już biseksualny itd - co innego szukać chłopaka / dziewczyny co innego to co napisał.
  • Odpowiedz
  • 0
@wykopowajulka15: No to siano w mózgu.
Jeszcze tylko tak wteącabąc się w twoją rozmowę z @Soko_l, radzę doczytać jak wygląda procedura zmiany płci u dziecka(dorosłego zresztą też), bo później piszesz

Ja mówię o wybieraniu sobie płci, przez gówniarza, który nawet nie zaczął gimnazjum.

A wykopki czytają, wierzą że tak jest i walczą z problemem który nie istnieje :x
  • Odpowiedz
  • 0
@mistellaire: Hmm, faktycznie. Dopiero od 16 roku życia można, jak Google podpowiada. Nie wiem skąd mi się to ulęgło.
Szczerze to byłem wprost przekonany, że zaczyna się już w okresie dojrzewania.
  • Odpowiedz