Aktywne Wpisy
Zaczytanaa +373
smutny_login +129
To uczucie gdy trafiła się jakaś para na #badoo, i było pisanie do czasu aż nie napisałem że leczę krowy - para usunięta
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
Aż mi się przypomina speed dating na którym byłem i te reakcje na informację o tym co robię - bo one myślały że weterynarz to tylko od psów i kotów, one myślały że krów się w ogóle nie leczy
#przegryw #depresja #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #podrywajzwykopem
- spermiarzy (psują rynek, nie mają godności i wstydu, pompują ego p0lek),
- feministek,
- białorycerzy, (ich powołaniem życiowym jest lizanie dupy kobietom i walka o ich dobre imię, tak jakby one były jakimiś niewinnymi aniołami, którym nic nie można zarzucić. Nie wiem czy oni myślą, że w ten sposób zamoczą, bo lizanie dupy nie jest przecież atrakcyjne. A może po prostu ulegli kobietocentrycznej propagandzie, bo są naiwni?)
- agresywnych normików patusów ("Wyjdź do ludzi, idź pobiegaj, napij się piwka a nie zamulasz, #!$%@?. Poruchałbyś jakieś panienki!".)
- biernych, roszczeniowych księżniczek z ego wywalonym w kosmos, wykorzystujących mężczyzn, czyli p0lek
- podwójnych standardów
- lewactwa (bo ono jest źródłem wielu patologicznych narracji, jak np. feminizm),
- prawackiego kultu "silnych mężczyzn" według którego faceci mają znosić trudy i niesprawiedliwości tylko dlatego, że mają penisa, tak jakby to był uzasadniony powód wyższych i nieuczciwych oczekiwań wobec mojej płci,
- demokracji (politycy troszczą się o to by przemówić do stada baranów w ten sposób, by mieli po prostu zapewnioną następną kadencje i mogli dalej czerpać z koryta. Nie bądźcie naiwni, tu nie chodzi o dobro państwa, bo ludzie się nie znają na polityce, więc ich wybory nie są racjonalne tylko emocjonalne. Dlatego nigdy nie będzie dobrze.)
- pajacowania,
- kultu cipy,
- ludzi używających argumentum ad animum (czyżby merytoryczne argumenty ich przerastały, więc są zmuszeni do takich zagrywek?)
- ludzi, z którymi dyskusja polega na tym, że nawet nie czytają do końca tego co oponent w polemice napisał - bo przecież jak to tak, facet śmie być niezadowolony, mieć jakieś obiekcje, wytykania szkodliwych tendencji? Facet ma czelność coś mówić nieprzychylnego kobietom?! - wówczas mechanizm jest prosty, tworzy się emocjonalny bełkot, takiego faceta się wyzywa, przypisuje mu jakąś ukrytą emocjonalność (najczęściej zarzuca się FRUSTRACJE, tak jakby to wystarczyło by skończyć dyskusje), nadaje łatkę (mizogina, incela, przegrywa, #!$%@?, prawiczka) - i bach, wówczas taka osoba ma zamkniętą mordę i można się rozejść dalej żyjąc w swojej wygodnej bańce. GENIALNE, PRAWDA? Oni nawet nie robią tego często świadomie :p to są ich automatyczne reakcje.
- konformizmu (łatwiej jest niczego nie kwestionować, prawda? ;))
- atencyjnych, próżnych ludzi
Ja naprawdę chciałbym być pozytywny, ale to byłoby naiwne. Musiałem to jakoś podsumować, jak się zgadzasz to możesz dać lajka, pozdrawiam.
#przegryw #p0lka #redpill #mgtow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #oswiadczenie #przemyslenia #dziewczynybeztabu #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez moderatora
https://pl.wikipedia.org/wiki/Sofizmat_rozszerzenia
Komentarz usunięty przez moderatora
Akurat już tam byłeś, ja też xD
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli tego nie rozumiesz to i tak cię nie przegadam,