Wpis z mikrobloga

na Makoszowach w Zabrzu

@droid43210: Już dobrze nie pamiętam, ale tam był chyba cały kompleks hałd, w tym jedna w formie wału obok boiska, na którym rozgrywane były kiedyś zawdy w biegach długodystansowych. Pamiętam ten pył i syfiaste powietrze w trakcie biegania w sztafecie, po prostu idealne warunki do rozgrywania zawodów międzyszkolnych. Jeśli chodzi natomiast o punkty do przeprowadzania tzw. "dalekich obserwacji" to moim ulubionym punktem w GOPie jest Kopiec
  • Odpowiedz
@droid43210: byłem przed chwilą z psem i patrzyłem od strony drugiej hołdy ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale telefon został w domu niestety. A noc piękna jak teraz księżyc wyszedł zza chmur i w sumie fajnie ciepło. Jutro niestety do pracy bo było by #wykopiwo na hołdzie xD
  • Odpowiedz
@Mephistoph: Był na Y2B filmik jak dwóch gostków himalaistów zresztą nakręciło pierwsze zimowe wejście na hałdę z noclegiem, zakładali bazy po drodze i się ubezpieczali linami, na koniec rozbili marabuta i poszli spać XDDDDD, nie mogę znaleźć tak na szybko tego filmiku ale może widziałeś? Fajnie z jajem nagrane, jak przeskakiwali rów wzdłuż drogi i wpadli w szczelinę lodowcową XDDDDDD
  • Odpowiedz