Wpis z mikrobloga

Mądrzy się to mądrzy, ale też skory do dawania rad. :D

@PiccoloColo: Od kiedy móiwenie prawdy, i stwierdzanie faktów to mądrzenie się?

To zakładanie z góry, że ja i tylko ja robię coś dobrze i ciężko, a inni się opyerdalaja i w ogóle nie potrafią ćwiczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) to mnie drażni

@Duzy_Dziki_Zwierz: Szczerze mówiąc, gdybym pokazał Ci te kilka sztuczek, przekazał część wiedzy, to
Bardzo łatwy sport, bo jedyne co robisz to trzy ćwiczenia xD

@Darksed: Ja tak nie uważam, wiesz swojego czasu dosyć dużo trenowałem SW, i dla mnie walka w ringu była pod pewnym względem łatwiejsza niż te kilka sekund walki z ciężarem, gdzie naprawdę czujesz że walczysz o życie. Dlatego właśnie ćwiczę w sposób jaki ćwiczę, te kilka sekund walki jest dla mnie wszystkim.

że oni trenują po 2-3 treningi dziennie, więc
@Darksed: @IntruderXXL:

Ciężko tak porównywać sporty, trzeba by użyć kategoryzacji bo każdy sport ma inną specyfikę. Określanie tego czy coś jest ciężkie czy nie na podstawie długości trwania sesji treningowej nie jest raczej miarodajne. W każdym sporcie na maksymalnym poziomie trzeba #!$%@?ć maksymalnie, ale też tylko tyle ile potrzeba i się da dla dalszego progresu.

1 typ to sporty czy aktywności które wymagają dużej ilości umiejętności i rozwiniętych cech motorycznych
@bdm_bq: Kurczę, i znowu tak ładnie napisane :)

Ale tego dramatyzmu i "walki o życie" we w miarę bezpiecznym sporcie to nie rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A bo widzisz, rzadko 1RM robisz i bijesz swoje rekordy :) Byś chwilę ze mną poćwiczył, porobił katorżnicze 1rm we właściwie każdy poniedziałek i środę, bijąc swój rekord za każdym właściwie razem, to byś zrozumiał o czym mówię :) Bo