Wpis z mikrobloga

@IntruderXXL:
A dziękuję ;)

A bo widzisz, rzadko 1RM robisz i bijesz swoje rekordy :) Byś chwilę ze mną poćwiczył, porobił katorżnicze 1rm we właściwie każdy poniedziałek i środę, bijąc swój rekord za każdym właściwie razem, to byś zrozumiał o czym mówię :) Bo w innych planach to rzeczywiście tego dramatyzmu nie ma.

Pewnie sporo w tym racji, ale wizja trochę mi się zmieniła. Jak wrócę do dźwigania to być
  • Odpowiedz
@Duzy_Dziki_Zwierz za dużo androgenów, że masz taką chęć rywalizacji? Zrób to bez towaru ( ͡° ͜ʖ ͡°). @IntruderXXL ma progres i wyniki, dodatkowo wiele przekazuje w postach. U Ciebie widać wpływ/działanie środków w jednej pozie w konkretnym przedziale czasu. P.S. Z tym wpływem nie chodzi tylko o wygląd.
  • Odpowiedz
@Duzy_Dziki_Zwierz plus ode mnie, jeśli miałbym wybierać między dźwiganiem 150 kg i wygladaniem jak nordycki Bóg, a dźwiganiem 300kg i wygladaniem jak nieestetyczna góra miesa to wybieram to pierwsze...wiadomo że każdy ma inne cele, ale większy podziw budzi u mnie osoba trzymająca michę i równoważącą to wszystko tak aby wycisnąć że swojego ciała ta symetrię niż w-----------a wszystko byle tylko WICYJ dźwignąć.
  • Odpowiedz
Wykop to takie swego rodzaju Trudne Sprawy. Nie ma dnia, aby nie było gównoburzy, jak nie o tłuszcze vs. węglowodany, to zaraz trzeba sobie znaleźć nowy temat do wzajemnego obrzucania się gównem
  • Odpowiedz
@Darksed ale p---------e xD twoim tokiem myślenia to pływanie, bieganie to ultra proste sporty bo wykonujesz jedna czynność xD dwubój też nie najtrudniejszy bo tylko dwa ćwiczenia robisz XDD w F1 za to tylko kierowicą machasz i naciskasz pedały ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz