Wpis z mikrobloga

@Duzy_Dziki_Zwierz: Nic nie mam do Ciebie ani do Intudera. Tylko już widzę któryś raz jak przytaczasz jego „cytat” no i teraz ten obrazek. Myśle ale ten Zwierz musi już być w-------y ta redukcja. Normalnie przeżywam ja prawie razem z Tobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
D-------s sie do typa, a Cie zjada d--a wynikami i ogólnym pojeciu o treningu. W dodatku placzesz co chwile ze Ci ciężko idzie wycinka i w każdym prawie temacie o tym wspominasz, śmieszne i żenujące to zarazem, dlatego lecisz na czarna listę, bo juz nie mogę czytać tego p---------a. W dodatku nie widziałem, żeby on jakieś hm pociski śmieszne w Twoja stronę kierował, ma na Ciebie w------e. A Ty dalej jakieś aluzje
  • Odpowiedz
@PiccoloColo: właśnie o to mi się rozchodzi. Nikomu wiedzy przecież nie odmawiam. No przynajmniej nie całkowicie. To zakładanie z góry, że ja i tylko ja robię coś dobrze i ciężko, a inni się opyerdalaja i w ogóle nie potrafią ćwiczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°) to mnie drażni
  • Odpowiedz
@Duzy_Dziki_Zwierz W sumie można po prostu olać, ale to lubię w siłowmianych tagach. Chłopy jak dęby, a niesnaski kończą się na tupaniu nóżką i lekką szyderą. ( ͡º ͜ʖ͡º)

Przez zapatrzenie w siebie intrudera, ciężko czasem się z nim zgodzić w wielu kwestiach, ale wydaję mi się, że stąd właśnie czerpie siłę i głód by n---------ć ciężej i więcej. Ja na to patrzę jak na nurt
  • Odpowiedz