Wpis z mikrobloga

@BloodyMassacre26: Jeśli to co sobą reprezentujesz miałoby zwrócić uwage wielu facetów to nie byłoby to tak naprawde wyjątkowe, grunt to znaleźć kogoś kto po prostu do ciebie pasuje a nie kto poleci na ciebie bo masz jakieś "fajne cechy" niczym towar na półce
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: @ripleyx: Wydaje mi się, że scenariusze przez was opisywane są lekko patologiczne. Rzeczywiste, ale gdybyśmy mieli widzieć partnerów tylko pod takimi kryteriami to chyba nigdy by nie było dzieci ani małżeństw ani żadnych relacji damsko-męskich.
Dla mnie logiczne jest to, że decyzja o dziecku jest wspólna i razem ponosi się ciężar odpowiedzialności.
  • Odpowiedz
@Kuprix: Co jest patologiczne? Ja tylko stwierdzam fakt i w tej kwestii nigdy nie będzie wspólnego ciężaru ze względu na różnice biologiczne, to kobieta poświęca własne zdrowie dla wspólnej zachcianki
  • Odpowiedz
@ripleyx: 9 miesięcy i poród, okej. Potem chyba jednak kobieta jest w stanie wrócić do normalnego funkcjonowania? Jest chyba w stanie wrócić do tego samego poziomu zdrowia co przed porodem.
  • Odpowiedz