Wpis z mikrobloga

• 3
@Thachi czyli mam lecieć tylko na ciapy, bo taki to na pewno będzie dla mnie idealny xDD

Wiesz, że wśród przystojnych i dynamicznych facetów też są Ci wartościowi? Wolę szukać tam, gdzie mi się podoba A nie wiązać się z kimś tylko dlatego, że "taki to mnie będzie kochał bezwarunkowo" ale ja jego nie i co wtedy? :)
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: Najkrócej odpowiadając: zegar biologiczny. Duża część moich znajomych jest sporo ode mnie starsza (20 i więcej lat) i o tyle o ile od singla nigdy nie usłyszałem "o jeju, jaki ja biedny, nie mam żony ani dzieci" to od singielek już słyszałem "o jeju, też bym chciała mieć bombelka, ale już za stara jestem"
  • Odpowiedz
  • 0
@Thachi
Wysuwasz za daleko idące wnioski z mojej wypowiedzi. Dla każdego ważne jest co innego, jak mam nie szukać przystojnego faceta, mam udawać że mi się podoba?

Dla mnie wygląd i ten dymaniczny charakter jest ważny.

Jak mam żyć z gościem który jest zupełnym przeciwieństwem mnie?
  • Odpowiedz
@Thachi: Przegrywy to ciapy których nikt nie chce. Wiem, żeby chcieli aby laska płakała za nimi 10 lat później i żałowała ze ich odrzuciła ale tak to nie działa. Taka laska to o nich nawet już nie pamięta chwile po odrzuceniu.
  • Odpowiedz
  • 3
@Thachi właśnie bawi mnie to jak Wy, przegrywy martwcie się o przyszłość tych znienawidzonych przez Was loszek :)

Nie możecie zająć się sobą i zaakceptować, że każdy sobie żyje z kim i jak chce?
  • Odpowiedz