Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +122
Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +278
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

Idealny mężczyzna to ten co gotuje razem ze swoją partnerką a nie ten co rozczeniowo czeka na żarcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zwykła egoistyczna chęć przekazania swoich spierdogenów ( ͡º ͜ʖ͡º)
@BloodyMassacre26
Na święta od 4 lat nie dajemy sobie prezentów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I pewnie różowa musiałaby to wychowywac
Nie dość że zająć się spierdoxem to jeszcze dzieckiem - podwójnym spierdoxem.. kto to wytrzyma
Jak to jest że facetom takich rzeczy jak "nie chcesz mieć męża/dzieci? Obu ci się nie odwidzialo gdy będzie za późno" nikt nie pisze a kobietom tak?
To takie wciskanie kogoś na siłę w rolę której nie chce, indoktrynacja, tresowanie suczki.
Zaiste
Przegryw siedzi w piwnicy
Dynamiczniak zdradza
Co lepsze kąski i normalni ludzie to zajęci xD