Aktywne Wpisy

Twoja_tata +27
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz
lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

#pracbaza #problemypierwszegoswiata #heheszki #renault #zlom
źródło: comment_E3qRS1GCfLFZlwr1R0znsb4yd4anqF8l.jpg
PobierzJa akurat robię w hurtowni odzieży, mała firma więc hajsiwa na nowego to przez dłuższy czas nie było. A ten bus miał przedtem już 4 właścicieli więc jest troszkę dojechany i remont nieopłacalny ze względu na
@Singularity00: z tych elementów to tylko za karoserię praktycznie jest szansa. Bo pony musiałyby być w naprawdę fatalnym stanie. Sam wiek niestety nie jest powodem do zabrania dowodu rejestracyjnego. Analizatorów spalin nie mają na tyle to jest rzadkość a i normy są śmiesznie liczone itd. Światło od ręki można wymienić. Jak widzisz, ciężko coś z tym zrobić
@ksiak: łyse to łyse, nie wiedziałem, że tu można mieć jakieś wątpliwości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z analizatorami spalin to niestety przykry fakt - osobiście