@Koritsu: nie da się zdać podstawowej matmy na 100% bez nauki jeśli się nie ma smykałki do tego, ale żeby ją u----ć całkiem to jednak trzeba być brainletem, sorry
@Koritsu: Sorry od gimnazjum nie uczyłam się matmy nic null zero. Maturę podstawową zdałam na 68% czy coś bo czytałam po prostu tą książeczkę i przepisywałam wzory. xD No ten teges... Ten mem coś w sobie ma. ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@FunnyLogin: potwierdzasz tylko to do czego zmierzam - nawet nie umiejąc liczyć można zdać maturę z matematyki, bo chodzi w niej głównie o logiczne myślenie i kojarzenie faktów a zadania do matury według schematów i umiejętność korzystania z tablic ćwiczy się przez cały tok nauczania w szkole średniej, więc jeśli ktoś nie chce/nie umie się przez ten czas przygotować, to podtrzymuję moje zdanie o jego zdolnościach intelektualnych
@4gN4x: Kiedy to prawda żeby nie zdać matmy trzeba mieć 30 IQ. Przecież same zamknięte zadania to 50% a tam większość idzie rozwiązać wstawiając po kolei odpowiedź do równania. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Koritsu: dalej jest książeczka ze wzorami dostępna na każdym stanowisku? Jeśli tak to wybaczcie - coś musi być mocno nie tak, jeśli z czymś takim i kalkulatorem sa problemy ze zdawalnoscia. Wszystko można sprawdzić w ciągu paru klikniec lub krok po kroku z ogólnodostępnego wzoru.
@jazmojegopokoju: Są zaburzenia, sam takie mam. Ale cóż... Napisałem lepiej niż rok temu, tylko punkcika zabrakło. Ale już się nie boję jak rok temu, więc jest dobrze :)
@Koritsu: W sumie to sam miałem 100 i też "bez nauki" , ale szkopuł w tym, że matmę miałem rozszerzoną, 8 godzin w tygodniu + miałem farta i trafiłem na ogarniętą nauczycielkę.
źródło: comment_dEA4xxEfD993WoMpz4EX2tyc3GANLFal.jpg
PobierzNo ten teges... Ten mem coś w sobie ma. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
a zadania do matury według schematów i umiejętność korzystania z tablic ćwiczy się przez cały tok nauczania w szkole średniej, więc jeśli ktoś nie chce/nie umie się przez ten czas przygotować, to podtrzymuję moje zdanie o jego zdolnościach intelektualnych
Każdy sam sobie laurke wystawil.
Pomijam wypadki losowe i inne nagle zdarzenia