Aktywne Wpisy

To_The_Moon +102
tomcio842 +22
Mirki i Mirabelki, proszę o chłodne spojrzenie z boku.
Kilka dni temu moje 2letnie dziecko zostało samo na placu zabaw w żłobku. Nie dowiedzieliśmy się o tym od placówki - tylko z posta w social media (grupa na fb), gdzie ktoś szukał rodzica dziecka aby powiedzieć o tej sytuacji. To było już po fakcie.
Na mój wniosek otrzymałem zapis z monitoringu. Co widać:
-dziecko chodzi samotnie po placu (kadr szeroki, brak personelu w pobliżu),
Kilka dni temu moje 2letnie dziecko zostało samo na placu zabaw w żłobku. Nie dowiedzieliśmy się o tym od placówki - tylko z posta w social media (grupa na fb), gdzie ktoś szukał rodzica dziecka aby powiedzieć o tej sytuacji. To było już po fakcie.
Na mój wniosek otrzymałem zapis z monitoringu. Co widać:
-dziecko chodzi samotnie po placu (kadr szeroki, brak personelu w pobliżu),
źródło: IMG_678322
Pobierz

![[ang] Samsung nagrodził nabywców smart-lodówek reklamami](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c7d7a92f682bae53a60a6ce92aad87ed8e8042bd5036dc6ff9211bb2901e03a0,q80.jpg)

#codzienndawkamadek
źródło: comment_eva8jHvPy4T9ochD3hwn1iSLppfuDVsg.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
PS. Jeździłem na wycieczki z dziećmi równie małymi (a nawet młodszymi) jak tej mamuśki. NIGDY nie zdarzyło mi się nic podobnego do tego, co wyczyniał jej dzieciak. No ale jak ona uważa rzucanie talerzami za normalne to ja nie mam pytań.
Komentarz usunięty przez autora
@balatka: TAK.
Generalnie to dziecko nie było jakoś strasznie rozrabiające. Ale chętnie bym powiadomi hotel - ponoć było nagranie jak młody sika do basenu.
To po co kurde babo wrzucasz tego posta publicznie na fejsa?