Wpis z mikrobloga

• 14
Pytanie do osób które zamawiały z #banggood przed 13 czerwca i mają tracking same cyfry początek od 48 ruszyły komuś te p--------e paczki w końcu? Tracę cierpliwość osobom które zamówiły po 13 podobno już ruszył tracking a u mnie dalej nic... #priorityline #pdm #gearbest
  • 688
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Smile_dot: Uważam, że gwarancja dostawy 60 dni to bajka, dlaczego:

- Sklep będzie się zasłaniał, że nie mieli wpływu na odprawę celną
- Paczka zginęła

Ich odpowiedzi dużo mówią, jak zareagują
  • Odpowiedz
@mfcx: @gpawelpl: Minęło 60 dni od zamówienia, jak napisałem do Banggood żeby zgodnie z ich regulaminem oddali mi kasę, to odpisują że wysłali mi 500 punktów. Odpisałem, że jeśli dziś nie będzie kasy to zgłaszam to do odpowiednich organów.

Zaś PayPal, ma wciąż roszczenie w trakcie analizy, spór przekształciłem w roszczenie 17.07 czyli minęło już 2 tygodnie od tego czasu.
  • Odpowiedz
@Artureeq pseudogwarancja 60 dni obowiązuje bodajże wg. ich strony od daty wysyłki. W każdym razie jeśli PayPal CI odmówi, proponuję wystąpić o chargeback do banku i poprosić o formularz VISA/MasterCard przy składaniu wniosku.
  • Odpowiedz
Płaciłem kartą revolut podpiętą do PP. Niech olewają. Jak PP odda kase, a przesyłka po jakimś czasie dojdzie to też ich oleje. ;-)
  • Odpowiedz
Pany co robic jak płacilem karta przez dotpay? dotpay zlał mnie i odpisali ze kase ma juz BG i mam do nich pisac a Ci oczywiscie chca dawac punkciki i so sołły for waiting. Do banku?
  • Odpowiedz