Aktywne Wpisy
JohnnyPomielony +244
Te barany co wpłaciły jej hajs xDD Ona do pracy na produkcję nie pójdzie, bo musiałaby patrzeć na tych wszystkich facetów którymi gardzi, czyli tych na najniższej krajowej i bez statusu
#przegryw #p0lka #tfwnogf #stulejacontent
#przegryw #p0lka #tfwnogf #stulejacontent
xkajteqx +389
Nasz związek był taki, że oboje byliśmy raczej introwertyczni, więc spędzanie czasu na zasadzie ja gram na konsoli a ona na telefonie, czy zamulanie pod kołdrą przy serialu to była norma. Problemy się zaczęły dopiero jak się wyżaliłem, że czuje się przytłoczony życiem. Wtedy nagle to siedzenie na kanapie stało się problemem. Przypominam, że byliśmy razem 5
Poważne problemy w związkach mają poważniejsze przyczyny. Chyba, że to związek jest niepoważny.
Ale ta o której mówię była płytsza, i tak jak widziałem że patrzy się na mnie z pożądaniem, jak na swoją najcenniejszą zdobycz i potrafiła się zalotnie upominać o każde moje spojrzenie czy
@TemereNomine: Co miałem poczuć to już poczułem.
I to jest sedno sprawy, a nie to, że się popłakałeś. Czy byś się popłakał czy nie to Ci nie pasowała.
Co ma wykształcenie i praca do #!$%@? charakteru i emocjonalnej niedojrzałosci. No plażo pliss? To wykształcona osoba nie może mieć patologicznej osobowości?
@MPXD: Jeśli jest chora na głowę, albo z jakimiś zaburzeniami, to wyśmieje, natomiast w normalnej sytuacji wesprze, ALE:
- będzie dalej go kochać tak jak dawniej
- zacznie w myślach jej się przewijać, że w sumie nie wie, czy to chłop, czy baba, bo facet nie powinien się tak
Facet
Sorry, ale (niestety) z niemałego doświadczenia wiem, że wyrozumiałość i
Komentarz usunięty przez autora