Aktywne Wpisy
Są na tagu mireczki którzy pracują już w branży IT > 10 lat i mają już dosłownie wszystko co chcieli?
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#
Mieszkanie, samochód z salonu, rowery z karbonu, iphony, dysony, smartwatche, konsole, hifi, tv oled itp...
Na co wydajecie hajs? Zostają już tylko drogie hobby jak szybowce, spadochrony i strzelectwo?
Czuje się spełniony ale jednak konsumpcjonizm daje o sobie znać i szukam czegoś fajnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#

drakan8 +24
No i tak lecimy 8 miesięcy bez alko, jak się czuje? wypaśnie :D Czuje że żyje w 100% i jest to życie zacne
#alkoholizm #nerwica #wygryw #zdrowie #chwalesie
#alkoholizm #nerwica #wygryw #zdrowie #chwalesie
źródło: 482187910_9949724251731279_5527945656332507377_n
Pobierz

źródło: comment_0RFztgcrhrYkutxz6cdrMK7p84BFVb30.jpg
Pobierz@Ld93: w sumie nie wiem czemu to piszę, bo rzuci się na mnie ława oburzonych, ale nic dziwnego że nie rozumiałam bo myślałam o trochę innym okazywaniu słabości. Zobacz co napisałeś i mi nawet nie odpisuj, bo i tak mnie tam
@Drew:
Zwłaszcza, gdy mówi i/lub daje jasny sygnał, że możesz to zrobić. Zwłaszcza wtedy! Ona może mówić szczerze i mając dobre chęci, ale instynkty natychmiast nakażą jej spierrrrrr...dzielać jak najdalej od "słabego" samca. I oczywiście o seksie zapomnij - gdy kobieta otaguje Cię jako "słaby", automatycznie stanie się bardziej oziębła, niż stara zamrażarka marki
@rimyi: Da się zrobić, a przynajmniej w ograniczonym zakresie. Facet w dołku jest traktowany bardziej wyrozumiale i ma tam większą szansę na otrzymanie pomocy. Nadal zabijają się częściej, niż kobiety (3-4:1, o ile pamiętam), ale w porównaniu do Polski to i tak wielki postęp.
Na biologię i kobiece instynkty niestety nie znaleźli
Komentarz usunięty przez autora
Ja tam płakałem kilka razy przy swojej, zarówno z nią, jak i do niej. Dalej jesteśmy razem i nie zauważyłem żeby mnie mniej szanowała.
To pewnie wszystko zależy od kobiety, ale można powiedzieć że im szybciej
I tu masz swieta, k---a mac, racje